реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кличко підтвердив свой намір йти в Президенти

“Куди після президентських виборів рухатиметься країна - до минулого і в авторитаризм, чи до майбутнього і демократії? Я усвідомлюю свою відповідальність за цей вибір. І зроблю все, щоб після 2015 почалася новітня історія України! Я цілком відповідально розглядаю можливість балотуватися на посаду Президента України. Але при цьому хочу зазначити, що остаточно таке рішення буде ухвалене після консультацій з громадськістю. Я переконаний, що має бути єдиний кандидат від опозиції” -- заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко на Світовому конгерсі українців у Львові.

Він зазначив, що рішення щодо майбутнього кандидата в Президенти повинні приймати не тільки опозиційні партії, а й громадські організації. А запорука перемоги над режимом Януковича - спільна позиція демократичних сил, яка ґрунтується на думці суспільства.

Лідер “УДАРу” розповів, що з осені він з представниками своєї команди вирушить у робочу поїздку країною, щоб разом із місцевими громадами визначити, які нагальні проблеми та питання мають знайти відображення в програмі дій, над якою сьогодні працює "УДАР".

“Ми представимо країні докладний план дій! Це буде програма, яку новий Президент повинен втілювати з першого дня роботи на посаді, - наголосив Віталій Кличко. – Яка наша мета? Сучасна, демократична, успішна і заможна країна. Я хочу зробити так, щоб з України люди не виїзджали шукати перспектив і гідного життя закордон. Щоб сюди поверталися ті, хто поїхав, і хотіли тут жити та працювати ті, хто в Україні побував. Україна заслуговує кращої долі - і в наших силах це забезпечити!”, - підкреслив Кличко.



Теги:вибори - 2015, Віталій Кличко, світовий конгрес українців, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar