реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ліваки - будівничі? Аха- ха...

Ахаха…
Якщо наші прогресивні юні друзі з грантогромадського сектору думали, що належать до привілейованої білої раси гнобителів, то Нетфлікс розставив усе по місцям.

В новому сезоні якогось з гівносеріалів він зобразив українців злодійкуватими, тупими шахраями, що пробрались на омріяний Захід, щоб паразитувати на його шляхетному тілі

Так, це той самий Не флікс, який влаштував би третю світову війну, якби хтось сказав вголос, що відсоток злочинності серед чорних в Америці в рази вищий ніж серед білих. Таке враження, що українці мають відповісти за всю гуманітарну кризу в Європі, яку спричиняє міграція людей з Азії та Африки.

В той час, як за українськими робітниками полюють роботодавці, щоб наші прогодували навалу мігрантів, комінтерн, в особі Нетфліксу, і далі ліпить з українця образ гангстера, злодюжки, старця тощо.

Але у нас обов‘язково знайдуться захисники комінтерну, які з усіх сил почнуть каятись за нас перед «Заходом».

А я й далі казатиму, що Захід це - не лівачня, а культура, побудована працею українців також. Бо деякі дурачки відразу починають розказувати, що ти досягни того, чого досягли там, а потім - критикуй.

Так от, Захід побудуваний не Нетфліксом і не Голівудом. Вони просто утилізували гроші надзвичайно ефективної капіталістичної моделі.

Ліваки - такі ж великі будівничі Заходу, як і Зеленський в Україні.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:Україна - ЄС, Нефтлікс, ліві, Олександр Сосницький, НСПУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar