реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Липові соцпрацівники, благодійники, а тепер «псевдоелектрики»

Фантазіям аферистів та інших кримінальних елементів немає меж. Вони, як ті лицедії, щоразу перевтілюються в нову личину, представляючись то банківськими службовцями, то соцпрацівниками чи благодійниками, то скупниками усілякого непотребу (металу, ганчір’я пір’я та ін.).

Цього разу до 82-літнього жителя смт.Козелець Івана Івановича зайшли двоє невідомих чоловік та жінка віком близько 50 років, які представилися працівниками електромереж. Ці двоє під приводом перевірки лічильників та квитанцій про сплату за спожиту електроенергію, а також перевірки та обрахунку наявних в будинку вимикачів і розеток, викрали з будинку старенького 3000 гривень його заощаджень які були заховані серед мисок в посудній тумбочці.

Відсутність грошей потерпілий виявив лише через деякий час, після того, як псевдоелектрики пішли.

Після приїзду на місце пригоди слідчо-оперативної групи та керівництва райвідділу, потерпілий був опитаний та складений фоторобот імовірних зловмисників. Ось їх прикмети:
чоловік - середнього зросту, худорлявої статури, віком до 50 років, волосся коротке, був одягнутий в костюм темного кольору.
жінка: - середнього зросту, повної статури, віком до 50 років, була одягнута в спідницю темного кольору та кофту білого кольору.
Інших прикмет заявник не запам'ятав.

На даний час Козелецьким РВ УМВС проводяться заходи по встановленню осіб, причетних до скоєння даного злочину, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.185 Кримінального Кодексу України «крадіжка», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до п’яти років.

Борис Коновченко



Теги:мвс, Кримінал, Козелець, зловмисники, аферисти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar