реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Лиха на Чернігівщині за минулу добу

Основні надзвичайні ситуації і події, які сталися на території Чернігівської області за період з 8.00 19 серпня до 8.00 20 серпня 2010 року за повідомленням управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від чорнобильської катастрофи Чернігівської обласної адміністрації.
Протягом минулої доби зареєстровано 9 надзвичайних подій, з них: 1 аварійна ситуація на системах життєзабезпечення, 3 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі, 2 випадки загибелі на водних об’єктах та 1 випадок розливу ртуті. Внаслідок цих подій 2 особи загинули та 4 особи отримали травми.

Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення -1:
В м. Чернігові по проспекту Перемоги о 6 год. 30 хв. 19 серпня стався порив водопроводу гарячої води. Внаслідок пориву відключена подача гарячої води мешканцям трьох п’ятиповерхових будинків № 43 (107 квартир), № 45 (90 квартир) та № 47 (92 квартири) по проспекту Перемоги.
На ремонтно-відновлювальних роботах задіяна бригада від КЕП „Чернігівська ТЕЦ”.

Дорожньо-транспортні пригоди -3:
- на 35 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ (Ніжинський район) об 11 год. 19 серпня водій автомобіля "ШЕВРОЛЕТ" не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем "ГАЗ 53". Внаслідок пригоди водій автомобіля "ШЕВРОЛЕТ" отримав тілесні ушкодження та звернувся за медичною допомогою до Ніжинської центральної міської лікарні.
- в смт Короп о 18 год. 19 серпня велосипедист здійснив зіткнення з гужовим візком. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Коропської центральної районної лікарні.
- в м. Бахмач на перехресті провулку Матросова та вулиці Матросова о 19 год. 19 серпня водій автомобіля "ЛАНОС" здійснив зіткнення з мопедом "АЛЬФА". Внаслідок пригоди водій та пасажир мопеду стримали тілесні ушкодження та були доставлені до Бахмацької центральної районної лікарні.

Пожежі – 2:
в житловому секторі -1:
- в с. Миколаївка Менського району о 19 год. 20 хв. 19 серпня в господарстві по провулку Шкільному, 5 сталася пожежа господарчої будівлі (4х7 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю будівлі. Причина пожежі - підпал.
в лісових масивах - 1:
- в с. Миколаївка Менського району о 15 год. 30 хв. 19 серпня на землях ДП "Чернігівський лісгосп" виникла пожежа настилу в лісі на площі 3 кв.м. Причина пожежі - підпал особою, яка встановлюється. Пожежа ліквідована населенням.

Загибель на водних об’єктах -2:
- в р. Десна біля с. Брусилів Чернігівського району 19 серпня було виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканця м. Чернігова, 1971 року народження, який потонув 18 серпня. Причина смерті встановлюється.
- в р. Десна біля м. Остер Козелецького району об 11 год. 5 хв. 19 серпня було виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканця м. Остер, 1934 року народження, який потонув 18 серпня. Причина смерті встановлюється.

Розлив ртуті -1:
В м. Чернігові по вул. Комсомольській, 52 о 15 год. 28 хв. 19 серпня внаслідок пошкодження побутового термометра в квартирі № 14 стався розлив ртуті. Фахівцями ГУ МНС України в Чернігівській області зібрано 2 грами ртуті.

Надзвичайні події, що виникли раніше:
Протягом доби проводились заходи по ліквідації 5 пожеж на торфовищах, які виникли раніше, а саме:
- біля с. Сухиня Бобровицького району на землях Сухинської сільської ради продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 0,1 га.
- біля с. Ловинь Ріпкинського району на землях Ловинської сільської ради продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 0,8 га.
- біля с. Добрянка Ріпкинського району на землях Добрянської сільської ради продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 0,3 га.
- поблизу с. Кукшин Ніжинського району продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 20 га (окремими осередками).
- поблизу с. Дроздовиця Городянського району продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 1,3 га.
пожежі в житловому секторі -1:
- в с. Терешківка Ніжинського району о 22 год. 5 хв. 14 серпня на особистій ділянці по вул. Леніна, 3 сталася пожежа 0,01 га пшениці. Ймовірна причина пожежі - підпал. Пожежа ліквідована господарем.






Коментарі (0)
avatar