реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Лікар- еколог питає голову обласної державної адміністрації

Чому, не зважаючи на публічні запевнення як Голови Кабміну, так і Ваші, як голови ОДА, про те, що бюджетна сфера «забезпечена зарплатами із всіма надбавками до кінця року», керівники медичних закладів змушують медпрацівників писати заяви на відпустку без збереження заробітної плати на 2 тижні (пенсіонерам – на 1 місяць), мотивуючи це тим, що ОДА не виділяє кошти на їхню зарплату?

Чи бачите ви в цьому корупційну складову, оскільки в минулому році «зекономлені» таким чином кошти були використані на додаткові виплати керівництву медзакладів?

Чи усвідомлює керівництво області, які негативні висновки, після насильного відправлення у відпустку без збереження зарплати, про Кабмін, ОДА і облраду робить медперсонал і всі люди? І все це в умовах росту цін напередодні Нового року! На жаль, керівників у таких неправомірних діях активно підтримують профспілки!
Конкретний факт має місце в КЛПЗ «Чернігівський ОЦРЗОН».

Чому протягом двох останніх років не переглядались ОДА і облрадою псевдореформи в медичній галузі області, котрі були прийняті при режимі Януковича? Чому не проводилась експертна оцінка ефективності цих реформ, як ефективності економічних витрат, так і впливу на стан здоров’я мешканців області, зручності цих реформ для населення та відповідності їх до євростандартів, оскільки Україна підписала угоду із Євросоюзом. «Громадська оцінка стану реформування медичної галузі на Чернігівщині» підготовлена Комітетом з питань охорони здоров’я Громадської ради при ОДА буде оприлюднена на засіданні Громадської ради 16.12.2015 року.

З повагою, голова комітету
з питань охорони здоров’я Громадської ради
лікар-гематолог вищої категорії
Іван ОСАДЦІВ.



Теги:Чернігівська ОДА, Іван Осадців, медична реформа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar