реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Левко Лук'яненко: повзуча окупація України!

Партія регіонів є представником російського імперіалізму в Україні і антиукраїнською позицією вона множить своїх ворогів. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав дисидент Левко Лук’яненко. "Вони множать своїх ворогів. А те, що президент ставить на державні високі посади росіян — свідчить про те, що відбувається повзуча окупація України
Однак за 20 років українці багато прочитали літератури, національна свідомість піднімається. Тому остаточно Україна переможе. Що стосується законопроекту Колісніченка-Ківалова, то вони можуть його провести, бо мають більшість завдяки таким зрадникам як Литвин, українським перевертням. Бо у парламенті тільки третина українців. То як від такої Верховної Ради можемо вимагати патріотичної політики?

Мене цей законопроект не лякає, бо Україна більше 300 років жила під запереченням царської імперії нашої нації, мови. І все таки вони програли і українська державність була відтворена", - заявив він.

На його думку, мовний законопроект не призведе до масових протестів чи революції.

"Сама мова не сколихне. От після парламентських виборів, які сфальсифікують, почнеться рух і страйк. Бо ще зараз на городах забезпечують себе на зиму. Як би партія регіонів не шифрувала і не маневрувала, люди бачать їхній антиукраїнський характер", - розповів Левко Лук’яненко.

На його думку, мовний проект у Верховній Раді розглядають за вказівкою Росії, яка хоче відновити імперію.

Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді 234 голосами в першому читанні проголосований законопроект "Про засади державної мовної політики".



Теги:українська мова, опозиція, масові протести, Левко Лук'яненко, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar