реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Леонід Кучма:"Все повертається!"

Наш земляк Леонід Кучма, що так безславно пішов з поста Президента України п"ять років тому, не тільки агітував за Януковича у Дніпропетровську, але й зараз заявив:" Все обнулилося. Я задоволений, що все повертається".
За його словами, повертається його команда. Про це Леонід Кучма заявив в інтерв"ю газеті Corriere della Sera.

Віктор Ющенко, який прийшов до влади в результаті "помаранчевої революції", протягом цього періоду підштовхував країну до катастрофи.

"Ми сварилися з нашими традиційними друзями і не зробили вперед жодного конкретного кроку, навіть у відносинах з Європою", - пояснює Кучма.

Зараз, за його словами, розвал спостерігається практично в усіх галузях: у внутрішній політиці, у зовнішній політиці, в економіці.
Всі останні роки влада займалася лише популізмом, додав він.

З приводу Юлії Тимошенко Кучма сказав: "Ах, якби ця жінка поводилася як жінка, а не як Везувій! Коли вона говорить, її рот завжди походить на жерло вулкана".

Що стосується відносин з Росією, то, на думку екс-президента, варто повернутися до старого проекту, який запропонував він сам: створити консорціум між Росією, Україною та європейськими країнами-споживачами, щоб краще керувати трубопровідною мережею.




Теги:підсумки виборів, Янукович, Ющенко, Тимошенко, Леонід КУЧМА


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
недопустимо повернення бандюків!
avatar