реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Лєніна звалили! Шкода, не в Чернігові...

Сьогодні народний депутат України від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко, разом з групою соратників знищив пам'ятник Лєніну в Охтирці. Просто зібрали людей, підгнали "ЗІЛ" і звалили! Респект!

Міліція почала опитування свідків за сигналом якоїсь пильної комуністки.

Народний депутат Ігор Мірошниченко заявив, що таким чином він виконує указ одного з попередніх президентів про ліквідацію тоталітарної символіки. "Усі цивілізовані держави колишнього соцтабору вже давно заборонили будь-які прояви комуністичної ідеології та символіки, що закріплено в законодавстві цих держав. На жаль, дехто й досі не може усвідомити всього жаху від злочинної діяльності комуністичного режиму в роки окупації України, ніяк не можуть розпрощатися з останніми згадками про ті лиховісні для нашої держави часи. Комуністична символіка й ідеологія не мають місця у європейській Україні, і якщо будь-який її прояв не може усунути влада – ми його усунемо власними силами", – зазначив Ігор Мірошниченко.



Теги:Ігор Мірошниченко, охтирка, свобода


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Ну що ж, свободовці розпочали - яка тепер буде відповідь комуністів. "Об'єднання" України продовжується на радість її ворогам.
avatar
2
Позицію влади ми побачимо з рішення суду, якщо комуністи подадуть позов.
avatar