реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Міський голова Сум підтримує руйнування пам'ятника Лєніну

Голова Сумської міської ради Геннадій Мінаєв на своїй сторінці у Facebook висловив солідарність із народним депутатом, головою Сумської облорганізації ВО "Свобода" Ігорем Мірошниченком.

Нагадаємо, що 15 лютого в місті Охтирка Сумської області групою осіб на чолі з керівником обласної організації Свобода, народним депутатом України Ігорем Мірошниченком був зруйнований пам'ятник Леніну, інформує Кореспондент.

"Що можна сказати? Його діяльність я не підтримую. Причому, іноді категорично. Але до його лютої ненависті до комуністів завжди буде додаватися моя люта ненависть. Тут ми, якраз повні союзники", - написав міський голова.

Він висловив солідарність з діями Мірошниченка з демонтування пам'ятника. "На межі Закону, але він зробив праве діло! Тим більше, виконуючи Указ Президента України, як кажуть, на основі норм "прямої дії", - додав він.

"На майбутнє. Підказую. Біля ДК Хімік у місті Суми, після правильного руйнування пам'ятника, комуняки встановили без будь-яких дозволів виконкому або навіть управління архітектури, не кажучи вже про рішення міської ради, "голову-бюст" оного ідола", - повідомив у мережі Мінаєв.

Причому він натякнув свободівцям, що не проти, якщо пам'ятники Леніну у Сумах також будуть зруйновані: "ніякого архітектурного значення ця" голова "не має і на балансі Сумської міської ради не значиться, так само як і "дідусь, який переїхав на Дуровщину з площі Незалежності ".

"Обіцяю, що мої оплески з приводу Охтирки перейдуть у бурхливі овації з приводу майбутніх двічі аналогічних подій у Сумах", - резюмував своє повідомлення голова сумської міськради.

Експрес онлайн



Теги:Ігор Мірошниченко, охтирка, Суми, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar