реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Квартири суддів будуть пікетувати

Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликав присутніх на Майдані пікетувати 7-8 грудня будинки суддів Шевченківського районного суду, які виносили рішення про арешт активістів Євромайдану. Про це він сказав зі сцени на Майдані Незалежності у Києві. Повідомляють "Українські новини".
Тягнибок озвучив імена та прізвища всіх суддів Шевченківського райсуду і закликав пікетувати їхні квартири на вихідних. Можна уявити як завиють ліберали -- ай-яй, як можна! Сам Азаров уже злякався та заявив, що його родині погрожували. Мо у Австрії синові та бізнесу Миколи Яновича?

На думку Тягнибока, ці судді порушили закон і винесли завідомо неправосудне рішення про арешти активістів Євромайдану.

В той же час голова фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк закликав 10 грудня пікетувати Апеляційний суд Києва.

Він сказав, що у цей день в суді розглядатиметься апеляція щодо зміни запобіжного заходу всім активістам.

Нагадаємо, рішенням Шевченківського районного суду 14 підозрюваних у хуліганстві під час масових акцій протесту 1 грудня були заарештовані на 60 днів.

Опозиція почала складати люстраційні списки ворогів Євромайдану, до якого вносять суддів, які заборонили проведення мирних мітингів на підтримку євроінтеграції, офіцери і бійці «Беркуту», які жорстоко побили учасників Євромайдану, а також судді та слідчі, які брали участь у протиправному засудженні та переслідуванні активістів.

Нагадаємо, що в Чернігові Євромайдан також озвучив намір скласти чорні дошки ганьби і першими кандидатами туди є міський голова Олександр Соколов, начальник юридичного відділу міської ради Павло Вовк та суддя адміністративного суду О.Заяць.



Теги:Майдан, репресії, судді


Читайте також



Коментарі (0)
avatar