реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кума Путіна поблажливо випустили...

Суд обрав Медведчуку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання у справі про держзраду

Так працює система «правосуддя» в Україні. Андрій Антоненко, один з переслідуваних системою у «справі Шеремета», сидів за гратами півтора роки за те, чого не робив. А Віктору Медведчуку, підозрюваному в державній зраді, суд обирає найбільш м’який запобіжний захід. 2 листопада Печерський районний суд Києва обрав для Віктора Медведчука запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання у справі щодо державної зради і замаху на пограбування національних цінностей. Кум Путіна, за даними слідства, вступив у змову з Росією для видобутку нафти і газу в Чорному морі.

Обравши такий запобіжний захід, суд задовільнив клопотання прокуратури. Особисте зобов’язання передбачає прибуття за першою вимогою органу досудового розслідування, прокурора або суду, заборону покидати Київ та Київську область без дозволу слідчого, прокурора або суду, а також повідомлення слідчому, прокурору або суду про зміну свого місця проживання та місця роботи. Виходить, на думку суду, людина, звинувачена в одному з найтяжчих злочинів, може вільно пересуватися столицею і далі займатися своїми справами.

Водночас, в іншій справі, де фігурує Медведчук, домашній арешт поки що залишається. Нагадаємо, вона стосується сприяння діяльності терористичної організації через організацію поставок вугілля з окупованих частин Донеччини та Луганщини на підконтрольну Києву територію.

Також зазначимо, що суддя Соколов Олексій Михайлович, який вирішив виявити максимальну поблажливість до російського агента впливу, опиниться в базі Правотворця.

Рух опору капітуляції



Теги:державна зрада, гібридна війна, Медведчук, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar