реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Бойового генерала та виробника катерів судять, а Медведчука відпускають...

Сьогодні Шандру й Павловського арештовують за будівництво десантно-штурмових катерів для Української Армії. Зеленська влада й 200% прокуратура та медведчуківський суддя припускають, що ті катери якісь не такі. Саме припускають, бо реальних звинувачень не висунуто. А інтеренет зберігає в пам'яті інші події. Саме на цих катерах піарився... ні, не Порошенко, а Зеленський. На день Військово-Морських Сил України в 2019 році він не просто із задоволенням позував на фоні цих катерів, але й видав указ про присвоєння найменувань їм назв "Малин" та "Станіслав". Про це можете прочитати на сайті Міноборони в публікації за цей самий день 2 роки тому:
https://www.mil.gov.ua/.../ministr-oboroni-ukraini.../

Про цей амбітний проєкт можна прочитати навіть на Вікіпедії:
https://uk.wikipedia.org/.../%D0%91%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1...

Там, зокрема й згадка, що проект зупинили й третій катер не був добудований і оснащений через відмову зеленського від розвитку нашої армії. Припинили його створення відбулося в 2020 році, коли Кузня на Рибальському вже давно належала не Порошенку, а Тігіпку. Так само наш флот не отримав і ще 5 інших катерів, бо передбачені на їх закупівлю гроші вкрав Зеленський і вивів на свої офшорні рахунки та за неперевіреними даними в Банк Султанату Оман.

А сьогоднішнє судилище - один із наймерзенніших прикладів політичної розправи над Українською Армією. Навіть не над Порошенком. Проти нього Зеленський уже собі зуби обламав. Зате мститься над людьми, що творили нову армію й оснащували її новими озброєннями.

Тарас ЧОРНОВІЛ



Теги:Тарас Чорновіл, гібридна війна, Медведчук, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar