реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Кримінальне продовження виборів на 210 окрузі

Для судового позову щодо визнання порушень виборчого процесу на 210 окрузі були використані сфальшовані заяви від імені пенсіонерів геріатричного диспансеру. До такої схеми вдалися співробітники штабу кандидата Бориса Приходька, який балотувався на окрузі і зайняв 2-е місце. За фактами порушення вже зареєстроване кримінальне провадження.

Як повідомляє видання Знай.юа, у Козельці Чернігівської області пройшло розслідування ситуації щодо фальшування заяв про порушення виборчого процесу на виборах 21 липня. За результатами якого було встановлено, що шляхом обману певні особи отримали від жителів диспансеру пусті бланки з підписами, на які далі був вписаний текст про порушення закону під час виборчого процесу 21 липня 2019 року.

“Розслідування встановило, що організатором був Ігор Хоменко, співробітник штабу Бориса Приходька, який часто супроводжує кандидата на публічних заходах”, – йдеться у повідомленні.

Усі 17 осіб, чиї підписи було здобуто для фальшування позову, дали свідчення. За фактом даного правопорушення (а саме подання неправдивих заяв) у Реєстрі досудових розслідувань вже зареєстроване кримінальне провадження №12019270130000507.

Нагадаємо, що інформацію про порушення виборчого процесу на ДВК №740243 було спростовано, а повторний перерахунок голосів на ОВК 210 округу засвідчив перемогу кандидата Сергія Коровченка."Чесно"



Теги:Козелець, підсумки виборів, фальшування виборів, 210 округ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar