реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Краще вибачитись, ніж питати дозволу

Моя скромна особиста думка. Півтора роки війни було більш, ніж достатньо, щоб переконатися, що сподіватися на емпатію росіян не доводиться.

І тому... масовані ракетні і дронові атаки українських міст не зупиняться, поки не будуть завдані масовані удари по військових об*єктах багатьох великих російських міст, зокрема, москви та пітера. Росіяни повинні відчути, що війна, на яку вони так пристрастно мастурбували майже десять років, прийшла в їхнє місто, на їхню вулицю.

Щодо наших американських партнерів, зокрема їхніх заборон бити по території ворога, то тут варто згадати життєву мудрість, яка в тій чи іншій інтерпретації є в багатьох народів світу, і звучить вона так - легше попросити вибачення, ніж домогтися дозволу.

Хоч, можливо, вже найближчим часом і саму заборону буде знято, оскільки в США розгорається великий скандал, тому що в пресу "витекла" інформація про те, що один їхній високопосадовець, який раніше працював в росії, "усно домовися" з путіним, що Україна не наноситиме ударів по території ворога. І тепер республіканці домагаються на закритому засіданні Конгресу отримати відповідь, чи немає в цій аморальній змові державної зради?.

Іван БЕЗСМЕРТНИЙ



Теги:російсько - українська війна, Іван Безсмертний, Україна - США


Читайте також



Коментарі (0)
avatar