реклама партнерів:
Головна › Новини › Невідома Україна

Козаки-характерники: традиція таємних знань жива!

Як би минуле не намагалося приховати від нас свої таємниці, приходить час, коли призабуті знання знову з'являються на світ, набуваючи другого дихання і нових можливостей. З якихось невідомих для нас законів з'являються стародавні книги, які століттями припадали пилом на книжкових полицях або лежали забутими в домашніх архівах.

Так сталося й зі стародавньою книгою відомого запорізького козака-характерника Микити Коржа, яка довгий час передавалася по роду з покоління в покоління просто як сімейна кухарська книга, поки, нарешті, через дев'ять поколінь, не потрапила до рук його пра-правнука Володимира Коржа.

Володимир Корж, потомствений знахар і цілитель, більше 20-ти років витратив на розшифровку (книга написана на старослов'янській мові і кирилиці, а окремі сторінки були ще й спеціально зашифровані) унікальних знань запорізьких козаків-характерників, залишених його прапрадідом Микитою Коржем...

-- Володимире, розкажіть, будь ласка, хто такі козаки-характерники.

-- Вітаю вас! Так сталося, що мені було дозволено згори прочинити завісу, що приховує знання, які належать до спадщини запорізьких козаків-характерників. А також їхні здатності реалізовувати можливості людського організму, а найголовніше -- керувати цими можливостями за допомогою сили думки.

Поняття «характерник» йде від імені арійського бога війни Хари як одного з втілень Шиви, який входить в священну трійку (Тримурти) верховних арійських богів. Також бог Хара асоціюється з поняттям Божественного Духа Ха -- енергія і дух бога Ра. Атрибутом верховної влади у бога Хари є тризуб. Від цього поняття походить слово «знахар», але воно має переважно цілющий напрямок Божественної Любові. Знахар -- це той, хто знає Хара.

У самій Січі козаків-характерників цінували, поважали і навіть любили, а за її межами боялися більше вогню. Молодецтво запорозьких козаків відзначалося і в художній, і в історичній літературі, і в особливих військових донесеннях, і, природно, в образотворчому мистецтві. Всі ці відомості багаторазово підтверджують, що запорізькі козаки були особливими людьми в усіх відношеннях. Практично все їхнє життя проходило в постійних сутичках і боях з ворожим турецько-татарським оточенням і боротьбі за існування в дикій природі.

-- Практично у всій літературі, присвяченій Запорізькій Січі, відзначається один цікавий факт: козаки, беручи участь навіть у найбільш кровопролитних боях, несли гранично малі втрати ...

-- Так, сучасники відзначали цей факт. Дійсно, втрати були невеликі й то, як правило, з боку т.зв. сіроми, тобто молодих козаків. Це пояснювалося, перш за все, високим рівнем бойової майстерності, віртуозним фехтуванням, разючою влучністю в стрільбі з вогнепальної зброї, незвичайною рухливістю, а також мистецтвом верхової їзди. Але запорожці були майже невразливі не тільки завдяки цим якостям, і секрети цієї невразливості (на рівні магії) трималися в таємниці.

Мені ці безцінні знання у вигляді старовинних записів, з описом методик запорізьких козаків-характерників з розвитку надздібностей людського організму, дісталися за родом від мого пращура - Микити Леонтійовича Коржа, легендарного запорізького козака, останнього посвяченого Січового Знахаря Війська Запорозького.

-- Микита Леонтійович був Посвяченим. Він володів, як би зараз сказали, розвиненими екстрасенсорними здібностями. Як посвячували в таємні знання в Запорізькій Січі?

-- Микита був привезений в Запорізьку Січ його хрещеним батьком Я. Кочаловим у неповні 7 років. Хлопчиків у такому ранньому віці забирали на Січ спеціально для підготовки козацької старшини, тобто осавулів, полковників, отаманів, а також для навчання і передачі їм особливих знань. Як правило, це були діти знатних козаків, їм передавалися у спадок разом з усім майном військові звання і військо, а також і таємні знання. І умовою для всіх без винятку існувало одне правило, вони повинні були практично володіти особливими психологічними здібностями.

У Січі існувала і вища школа таємних знань, яких навчали тільки особливо обдарованих молодих, але в той же час зрілих, козаків. Ці заняття-тренінги проводилися індивідуально істинними козаками-характерниками за принципом: «Ти і я, ти як я, ти один із нас». У цій школі й навчався вже досвідчений козак Микита. Внаслідок свого відмінного навчання і вміння практично застосовувати таємні знання, Микита Корж був удостоєний посвяти, а потім і призначення на Січового Знахаря. Він також був у Петра Калнишевського (останнього Січового Отамана) кухарем і довіреною особою -- «конфідентом».

Після ліквідації Запорізької Січі в 1775 р. Микита Корж, виконавши останню вказівку П. Калнишевського, пішов у запорізьку вольницю. З невеликою групою запорожців він піднявся вгору по Дніпру і перезимував на Монастирському острові, який знаходився на території козацької паланки Половиця між Кодацьким і Сурським дніпровськими порогами. А навесні перейшов на правий берег -- навпроти цього острова. Потім з цими козаками-братчиками і зі своїм батьком побудував великий будинок, в якому всі й оселилися трьома родинами. Микита Леонтійович Корж був одним з первожителів та засновників міста Катеринослава, нинішнього Дніпропетровська, що підтверджено багатьма історичними та літературними джерелами.

Посилаючись на праці відомих письменників, вчених-істориків, які писали про М.Л. Коржа, а також використовуючи старовинні записи, що дісталися мені за родом, використовуючи родинні спогади про свого пращура, я написав книгу «Таємниці довголіття колишнього запорожця Микити Леонтійовича Коржа». У цій книзі описано адміністративний та військовий устрій на Січі, а також побут запорізьких козаків, подано багато раніше невідомих відомостей.

-- Ви працюєте над циклом книжок під загальною назвою «Методики запорізьких козаків-характерників». Що це за методики і в чому їх унікальність?

-- По-перше, ці найпотаємніші і закриті знання запорізьких знахарів йдуть прямо з першоджерела, без спотворень, вони ніколи і ніде не висвітлювалися. Вони знаходилися і зберігалися у нащадків Микити Коржа і вважалися загубленими разом з ліквідацією Запорізької Січі ще в 1775 році. Всі ці методики і таємні знання запорізьких козаків-характерників зумів вивезти і надійно зберегти останній посвячений Січовий Знахар Микита Леонтійович Корж.

По-друге, ці методики унікальні ще й тим, що їх коріння тягнеться від стародавніх знань Арійської Раси.
Наприклад, у книзі описані унікальні прийоми глибокого гіпнозу, коли супротивник не відчуває гіпнотичного стану як такого, а думає і вважає, що виконує свої, добре обдумані вчинки, ідеї і стратегію. Така форма гіпнозу у козаків-характерників називалася Оманом. Цей унікальний гіпноз був явно продемонстрований командувачу стотисячної російської армії генералу Петру Текелі і всьому його офіцерському складу.

1775 року під час ліквідації Запорізької Січі Микита Корж протягом місяця на очах у всіх вивіз всі найцінніші речі з ризниці Запорізької церкви, всі секретні документи, книги і основну січову скарбницю. А також вивів з примусового утримання майже три тисячі запорожців, виконавши, таким чином, останнє розпорядження січового отамана П. Калнишевського. Даний факт докладно описаний в книзі про М.Л. Коржа, написаній архієпископом Гавриїлом (Розановим) і виданій у 1842 році в Одесі.
Також у книзі описані унікальні прийоми безконтактного бою (астрального карате) і бойової магії, які засновані на порушенні, концентрації та управлінні біоенергією. Є й методики, що дозволяють природним шляхом зберігати чоловічу статеву силу і здоров'я.
Першою ластівкою мого серіалу «Методики запорізьких козаків-характерників» стала книга «Вчися дивитися і бачити очима», в якій розкриваються практичні освоєння раніше невідомих здібностей організму людини ...
* * *
У критичні періоди життя люди починають шукати дієві способи, які можуть допомогти їм зберегти здоров'я своє і своїх близьких. І ми впевнені, що знання запорізьких козаків-характерників, які повернулися до нас дивним чином через прямого нащадка козацького роду Володимира Коржа, обов'язково допоможуть їм у цьому. Володимир Корж проводить регулярні семінари і заняття, на яких залюбки ділиться своїми знаннями з людьми.

Розмовляла Людмила Загоскіна
м. Дніпропетровськ
Джерело: Тайная доктрина




Теги:характерники, козаки-характерники, отаман Калнишевський, Володимир Корж, Запорозька Січ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Панове!
Вийшла з друку книга "Крір-бойове мистецтво українських характерників"
Крім того на продаж ще пропонується книга "Трансперсональна психологія" я засіб
досягнення характерництва.
Звертайтеся [email protected]
З повагою, Анатолій
avatar
2
Про що мовчить Пересопниця? Хто такі дати-характерники?
Таємниці Пересопниці -
http://rivne-surenzh.com.ua/ua/research/historical
Стаття під назвою "Пересопниця: духовно-просвітницький центр Дулібії Рось" на -
http://rivne-surenzh.com.ua/ua/our_articles/119
Фото Пересопниці -
http://rivne-surenzh.com.ua/ua/additional/photo
Карти Пересопниці -
http://rivne-surenzh.com.ua/ua/additional/maps
avatar