реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Короп ярмаркував

У Коропі відбувся ювілейний Х Миколаївський ярмарок. Заснований на честь святого Миколая, ярмарок відбувається щороку останньої суботи липня і збирає гостей не тільки з Чернігівщини, а й з інших регіонів країни.

На урочистому відкритті Миколаївського ярмарку були присутні: заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Микола Стрілець, голова Коропської райдержадміністрації Володимир Бригинець, голова Коропської районної ради Володимир Куніцин, голова Коропської селищної ради Микола Белан, заступник голови Чернігівської обласної ради Олег Обушний, депутат обласної ради Петро Шаповал, президент корпорації «Проун» Михайло Півень та інші.
Миколаївський ярмарок — це відродження наших славних традицій, яке втілюється у величному театралізованому дійстві. Минуле і сучасне зливаються в яскравій феєрії. Тут можна зустрітися з історичними особами, пірнути у вир старовини, заслухатися піснями, замилуватись танцями, познайомитися з давніми ремеслами і витворами сучасних умільців народного та декоративно-прикладного мистецтва.

Цього року в ярмарковому містечку були представлені вироби майстрів народної творчості, скульпторів, художників, зразки кулінарного мистецтва. На ярмарку відбулись веселі конкурси та розваги, пісні під караоке, дискотека для молоді та нічні феєрверки.
Валентин ВОРОБЕЙ. Фото автора




Теги:ювілейний, ярмарок, відбувся, Коропі, Миколаївський, 10, десятий


Читайте також



Коментарі (0)
avatar