реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Корюківська районна газета "Маяк" проігнорувала державне свято

От і прийшло на українську землю свято Різдва Христового. Та тільки для корюківської районної газети "Маяк" воно чомусь не є великим святом. А день є майже буденним

Газета, датована сьомим січня, прийшла до читачів району на два дні раніше. І читачі у заголовку змогли дізнатися, що цього дня ніякого свята нема. А звичайна субота, 7 січня. Основна маса матеріалу, поданого на шпальтах видання, зверстувалося ще у грудні минулого року, крім "Вечірки", в якій вміщено світлини з Новорічної ночі.

Не хочеться думати про злий умисел редакції газети. Та проте Ірині Гайовій треба бути уважною щодо державних свят. 7 січня все ж державне свято. Воно, як святковий день, закріплене в Законодавстві України. І якщо б уже не було місця для привітань з боку державних та релігійних діячів, то хоча би на першій шпальті повинне було бути написане вітання для району зі святом. Хочеться вірити, що це зробили усі періодичні видання області.

Зайшовши на сайт "Маяка", не знаходимо й там повідомлення про свято Різдва Христового.

Звичайно, в наступному числі газети будуть надруковані вітання високопосадовців та представників релігійних організацій (наступне число газети має вийти 14 січня 2017 року), та проте, як висловлювалася одна бабуся: "Це вже буде у свинячий вереск!" Тому шановній Ірині Андріївні хочеться побажати бути уважнішою і подавати інформацію вчасно.

Віктор ТАТАРИН



Теги:державне свято, Віктор Татарин, Корюківка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Діяльність друкованих засобів масової інформації
забезпечується самостійністю її суб'єктів у всіх видах відносин,
пов'язаних із здійсненням їх прав і обов'язків. Втручання в
діяльність друкованих засобів масової інформації поза межами,
визначеними цим Законом, забороняється.
Стаття 6. З А К О Н У К Р А Ї Н И Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні
avatar