реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Велодень у Корюківці

Ось уже декілька років поспіль з ініціативи Корюківської молодіжної організації "Альтернатива" проходить Всеукраїнський велодень. Цей спортивний захід проходив в багатьох містах України.

Так у Чернігові активний відпочинок зібрав тисячі містян. Стартував в обласному центрі велодень на Красній площі. Про це засвідчив корюківець Денис Іваніна.

У Корюківці ж на площі Героїв України біля чотирнадцятої години зібралося більше двадцяти любителів двоколісного друга. Шлях до Бречі зголосилася подолати молодь від дванадцяти років і старші. До свята здорового відпочинку на своєму вело красені, в повній екіпіровці, доєднався й голова об'єднаної громади Ратан Ахмедов.

Велопрогулянка, так охарактеризував перед стартом керівник МГО "Альтернатива" Володимир Онищук, завершилася пікніком в Бречі. "Велодень у Корюківці зібрав найактивніших меломанів, – написав у соціальній мережі facebook керівник молодіжної організації. – Приємне сонце наче на замовлення зігрівало нашу велику компанію по дорозі до Бречі. А там на березі чарівного озера мали пізнавальний конкурс для знавців велоспорту та командні змагання на кмітливість "Європейські перегони", де панував креатив, драйв і позитив, заохочуваний приємними подаруночками. Завершальною частиною велосвята був дружній пікнік за сприяння Корюківської РДА, а зокрема заступника голови райдержадміністрації Володимира Полубня.

Дякуємо нашим партнерам за підтримку та всім корюківчанам не байдужим до активного дозвілля. Велосезон у Корюківці відкрито…"
Безпеку руху до туристичної Мекки Корюківщини й зворотному напрямку до міста забезпечував поліцейський екіпаж ДПС.

Віктор ТАТАРИН,
фото автора та
Володимира Онищука.






Теги:велодень, Віктор Татарин, Корюківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar