реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Корюківська міськрада "зеленим": не дурійте!

Сесія Корюківської міської ради ухвалила звернення до Кабінету Міністрів України, профільних комітетів Верховної Ради України, а також народних депутатів України Максима Зуєва та Олександра Сови щодо вжиття невідкладних заходів зі стабілізації ситуації в місцевих бюджетах.

Справа в тому, що раніше Верховна Рада України схвалила зміни до Податкового Кодексу, згідно з якими втрати бюджету Корюківки у 2023 році становитимуть 12%, а це понад 21 мільйон гривень. «Що зі свого боку не лише унеможливить фінансування заходів з підтримки оборони, а й призведе до проблем з виплатою заробітних плат та підготовкою до опалювального сезону» - заявили депутати громади.

Сесія, до речі, на підтримку Сил Оборони виділила цього разу майже 3 мільйони гривень, з яких понад 1,8 мільйона - на поліпшення матеріально-технічної бази одного з підрозділів сил ТрО ЗСУ. Ще на 700 тисяч гривень буде відремонтовано військову автомобільну техніку. Загалом видатки міського бюджету на підтримку сил оборони та безпеки у 2023 році становлять понад 9,5 мільйонів гривень.

Корюківська громада є прикордонною і саме місто Корюківка було до війни одним із трьох в області, де збільшувалася чисельність населення.

Василь АВДІЙ

На фото: президія сесії Корюківської міської ради.
Фото зі сторінки міськради в соцмережах



Теги:Податки, Максим Зуєв, Корюківка, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar