реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Корюківщина для дітей

У травні 2011 року поновив свою роботу створений ще в 2004 році при Корюківському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді клуб для дітей з девіантною поведінкою «Фенікс».
За ініціативи Корюківської районної державної адміністрації з метою профілактики негативних проявів у дитячому та молодіжному середовищі у рамках роботи клубу учні зі шкіл району відвідали місцевий історичний музей.
Організатори заходу відповідно до районної програми «Корюківщина для дітей на період до 2011-2016 роки» підготували цікаву інформацію щодо розвитку козацтва в Україні, історії створення Корюківської козачої січі. У програмі були конкурси на козацьку тематику, розваги, вікторини із нагородженням переможців заохочувальними призами, а виступ зразкового дитячого вокального гурту «Тріумф» районного центру дитячої та юнацької творчості додав веселого настрою всім учасникам зібрання.
Завершилося засідання клубу «Фенікс» частуванням справжнім козацьким кулішем. Про зустріч дітям будуть нагадувати пам’ятні сувеніри, вручені головою Корюківської районної державної адміністрації.
Також у 13 травня 2011 року на відзначення Міжнародного дня сім’ї та з метою привернення уваги громадськості до питання створення прийомних сімей, будинків сімейного типу, їх популяризації Корюківський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участі управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації провів захід на тему: «Все починається з родини!».
Спеціалісти центру підготували розважальну програму, на якій присутні в формі діалогу спілкувалися, брали участь у конкурсах та пригощалися чаєм з солодощами. На згадку про зустріч прийомні батьки, батьки-вихователі, діти зробили спільне фото та отримали подарункові сувеніри.

Корюківський районний центр
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді






Коментарі (0)
avatar