реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Контраверсійна історія від Володимира Хоменка

Так висловився Володимир Хоменко, коли зайшла мова про продовження будівництва партизанського «Лісограду» у Щорському районі. Дійсно – ті ж партизани є далеко неоднозначним явищем. Досить почитати щоденники Попудренка, друковані просвітянським журналом «Сіверянський літопис» -- то дезертира розстріляли, то дядька з села, що забрів у ліс врубати, а провокацію зі спаленням Корюківки знають всі…

Володимир Хоменко:» У нашій області – вся історія цивілізації: від Мезинської стоянки первісних людей до останнього космонавта». Голова адміністрації з радістю поділився цифрою – минулого і цього року заповідник «Батурин – гетьманська столиця» відвідали щороку більше 200 тисяч екскурсантів. Мені згадалося, що знаменита Хотинська фортеця, де вдалося цього року із сином побувати, хвалиться лише 70 тисячами відвідувачів.

А головне, що незважаючи на зміну політичної верхотури, Володимир Хоменко не цурається Батурина, відродження якого тісно пов’язано з Віктором Ющенком:» Цього року ми розраховуємо отримати від уряду 40 мільйонів для завершення укріплення фортеці».

Також голова адміністрації нарікає на лінивство приватної ініціативи:» Фортецю ми зробили, а погодувати людей ніде – у два кафе, буває, доводиться вибудовувати черги. Готелю нема. Чому підприємці не беруться за прибутковий бізнес?»

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Володимир Хоменко, Батурин, Партизани, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"Не цурається Батурина...", але й продовжується занепад великого шару української історії по селам і містечкам області. Я тільки дивлячись на свій, чи не найбільш "історичний" район на просторі Чернігівщини, маю висловити занепокоєння, що жодних змін не відбулося за останні двадцять років, якщо виключити "потьомкінскіє сьола" часів Л. Кучми!? Хоча ці роки змогли кілька разів виступити на підтанцьовках старшому братові, викинувши зі щедрості своєї немаленькі гроші на гучні забави на кшталт "Нетлінного "Слова..." - такого надуманого свята у Новгороді над Десною!? Так, що не треба поспішати здравиці оголошувати на відповідні адреси, в тому числі і пану Хоменку!
Бачили вже і знаємо, як хто працював...
avatar