реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Конкурс талантів «особливих» діток відбудеться 17 березня

«Талант без обмежень» - цей конкурс ініціювала громадська організація «Голос батьків», що об’єднує батьків дітей з особливими потребами. Фінал конкурсу проходитиме в Міському палаці культури 17 березня о 14.00.

До участі в цьому конкурсі були запрошені діти віком від 3 до 18 років з обмеженими можливостями. Організатори запропонували їм продемонструвати будь-який талант: вміння заспівати чи станцювати, грати на музичних інструментах, виконувати складні трюки, знаходити спільну мову з тваринами, і взагалі робити щоб неординарне або навіть і звичайні речі, але краще, ніж будь-хто інший.

За словами представників оргкомітету цього конкурсу, чернігівці зможуть побачити 16 номерів, у яких задіяні 18 учасників.

Зокрема, глядачі почують слабочуючу дівчинку, котра гарно співає. 13-річний Костя із задоволенням грає на саксофоні, а 10-річний Феодосій – на скрипці. Деякі дівчата чудово рукодільничають, тож представлять свої вишиті картини та ляльки-мотанки.

Ще один «особливий» юнак захоплюється різьбленням по дереву, а 10-річна дівчинка - танцем. Для тих учасників, які не мають сценічних талантів, підготовлена відео-презентація. У фойє можна буде побачити й придбати картини юних художників з особливими потребами.

Серед юних талантів – діти з ДЦП, зі слабким зором та зниженим слухом. Учасники показуватимуть свої таланти в трьох вікових категоріях - від 3 до 8, з 8 до 13, з 13 до 18 років, і в кожній буде визначений переможець, який отримає головний приз. Всі інші діти отримають заохочувальні призи в різних номінаціях, які визначатиме журі. А за результатом голосування глядачів, буде визначений «Приз глядацьких симпатій». До речі, наші читачі також можуть запропонувати свою номінацію чи вручити подарунок дитині, яка вас найбільше вразить, чия історія вас схвилює.

- Ми прагнемо, щоб у Чернігові та нашій області до людей з вадами ставилися з розумінням. Ми хочемо довести, що будь-які вади не можуть стати на заваді таланту,- розповідає менеджер проектів «Голосу батьків» Олена Трубенок. – Ми прагнемо підтримати віру дітей у їхні необмежені можливості. А ще наша мета – заохотити людей з особливими потребами до більш активної участі в суспільному житті. Цей конкурс ми проводимо в рамках проекту «До суспільства через родину» за підтримки програми МАТРА посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Увага! Конкурс проходитиме 17 березня, початок - о 14.00. Місце проведення - Міський палац культури. За додатковою інформацією звертайтеся в офіс ГО «Голос батьків» (вул. Шевченка, 27, оф. 9) або телефонуйте за номером 93-07-36 чи 068-120-36-90 (Олена), 050-968-33-49 (Ольга), 93-37-82 (Марина).



Теги:Нідерланди, Конкурс, Чернігів, діти з особливими потребами, Палац культури


Читайте також



Коментарі (0)
avatar