реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Комуністи з "руськими" рахуватимуть голоси для влади

Депутат Чернігівської міської ради від КПУ Валерій Солдатов очолив окружну виборчу комісію в місті Чернігові (205 виборчий округ). Йому допомагати будуть представники з партій «Єдина Родина» та «Русь Єдина». Про це повідомляє сайт ЦВК.

Крім того, до більшості керівного складу інших окружних виборчих комісій на Чернігівщині увійшли представники маловідомих партій, як-то "Союз анархістів", "Зелена планета".

Як відзначають незалежні спостерігачі за виборами, жеребкування щодо включення кандидатур до складу окружкомів призвело до несправедливого та непропорційного представництва в них переважно аутсайдерів виборів. В окружних комісях нема жодного представника партій "УДАР" Віталія Кличка та ВО "Свобода".

Про це заявляє громадянська мережа "Опора".



Теги:КПУ, округ 205, свобода, окружні комісії, удар


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А це й треба було очікувати! Адже при владі - напёрсточники! Ви з ними граєте у шахи, а вони діють за правилами боксу!
avatar
2
Голова ОВК №205 відмовився виголошувати на першому засіданні комісії присягу члена ОВК державною мовою, незважаючи на протест члена ОВК від Української народної партії. Останній згідно закону планує протягом двох днів подати окрему думку до протоколу засідання ОВК, де висловить сумнів в чинності прийняття присяги комуністом у вигляді довільного перекладу її на регіональну мову.
avatar