реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Команда вихованця чернігівського футболу в Топ-10 фаворитів АПЛ

Лондонський «Вест Гем», за який виступає вихованець чернігівського футболу Андрій Ярмоленко, входить до десятки фаворитів нового сезону Англійської Прем’єр-ліги.

Ярмоленко, який робив свої перші кроки у великому футболі на Чернігівщині, а вже після цього став зіркою в київському «Динамо» та дортмундській «Боруссії», грає за «Вест Гем» вже третій сезон, і в новій кампанії аналітики беттинг-компаній ставляться до перспектив «Молотобійців» з повагою, включивши команду до десятки головних претендентів на чемпіонський титул.

Звичайно ж, шанси «Вест Гему» не такі суттєві, як у головних фаворитів сезону – діючого чемпіону «Манчестер Сіті», а також «Ліверпуля» та «Манчестер Юнайтед». Проте, як свідчать котирування, які представляє своїм гравцям легальне БК Bet 365, де завжди можна знайти великий вибір об’єктів для парі на англійський та світовий футбол, команда Ярмоленка точно буде серед претендентів на зону єврокубків, і легко в матчах з лондонцями не буде жодному з опонентів.

Також «Молотобійці» з Ярмоленком у складі будуть серед тих, кому до снаги позмагатися за другий за важливістю трофей в англійському футболі – національний кубок. Щоб ознайомитися з котируваннями на переможця цього турніру, можна скористатися зручним додатком компанії 1хСтавка (https://sportstavki.online/mobile-1xstavka), де в спеціальній лінії переконатися, що «Вест Гем» також в Топ-10 головних претендентів. Шанси лондонців оцінені коефіцієнтом 26.00. У конвертації на проценти це становить трохи більше 4%, що здається не надто високим показником. Втім, сам факт потрапляння до десятки фаворитів не може не тішити шанувальників цього клубу.

Нагадаємо, що минулого сезону «Вест Гем» фінішував на доволі високому шостому місці в підсумковій таблиці АПЛ, відставши від зони Ліги чемпіонів лише на два очки. А от у Кубку Англії «Молотобійці» дійшли до 1/8 фіналу, де програли «Манчестер Юнайтед».

Щодо показників вихованця чернігівського футболу Ярмоленка минулого сезону, то варто відзначити, що більшість кампанії Андрій пропустив через пошкодження. Проте 2 матчі у різноманітних турнірах за «Вест Гем» українець встиг провести, і у цих поєдинках Ярмоленко відзначився 3 забитими м’ячами і 5 гольовими передачами на партнерів.



Теги:Футбол, Спорт, Ярмоленко, УПЛ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar