реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Коломойського - у США!

10 серпня під посольством США у Києві влаштували акцію за екстрадицію Ігоря Коломойського до Штатів.

Про це повідомляють "Букви".

Акція відбулася, щоб підштовхнути українських правоохоронців та президента Володимира Зеленського ініціювати перевірку фактів від ФБР, а якщо вони підтвердяться - притягнути до відповідальності в Україні або екстрадувати олігарха.

Активісти заявили, що "знаючи про тісну дружбу Коломойського з діючою владою, стає важко повірити, що українська влада буде допомагати США в притягненні олігарха до відповідальності".

На саморобних плакатах людей написи: "Вимагаємо арешту майна Коломойського", "США - не Україна, порішати не вийде" та подібні за риторикою.

Нагадаємо, Міністерство юстиції США 6 серпня звинуватило українського олігарха Ігоря Коломойського "в крадіжці мільярдів в банку, яким він колись володів", і в їх відмиванні в США.

Раніше кореспондент "Прямого" у США Катерина Лісунова повідомляла, що американські засоби масової інформації прямо наголошують на зв'язках Коломойського з Зеленським.

Нагадаємо, 5 серпня Федеральне бюро розслідувань провело обшуки в приміщеннях компанії Optima Management Group в офісному центрі в місті Клівленд, штат Огайо. Розслідувачі вважають, що Optima пов’язана з Ігорем Коломойським.

Раніше агентство Kroll виявило схему, як ексвласник "ПриватБанку" разом із братами Суркісами виводив кошти з фінустанови під час націоналізації.Прямий



Теги:ПриватБанк, команда ЗЕ, Корупція, Коломойський, єврейське лоббі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar