реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Мафіозна мотузочка матиме кінець...

А тим часом за ударом із Лондонського суду по ОЗУ Коломойського-Боголюбова прилетів удар із Ізраїлю.

Окружний суд Тель-Авіва рішенням від 28 травня визнав, що "ПриватБанк" має «достатню для судового розгляду справу» проти Коломойського та Боголюбова у справі про «шахрайські дії на суму $600 млн».Суд постановив, що для цілей оцінки наявності юрисдикції для розгляду справи "ПриватБанк" належним чином довів, що під час знаходження у власності Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова кошти з нього були виведені до Ізраїлю за допомогою низки складних та ретельно продуманих переказів.

Банк заявив, що відповідачі реалізували незаконну схему привласнення коштів у розмірі щонайменше $600 млн, що були незаконно виведені з "ПриватБанку" у період з 2007 по 2011 роки та розміщені на банківському рахунку одного з найбільших банків Ізраїлю – Ізраїльського Банку Дисконт (Israel Discount Bank).

Незважаючи на низку позитивних висновків, суд постановив, що Ізраїль не є належною юрисдикцією для розгляду позову. "ПриватБанк" має право подати апеляцію на це рішення, оскільки він продовжує домагатися справедливості за незаконні дії своїх колишніх власників.

---------------
Така от історія.

Етнічна ОЗУ вкрала гроші в українців і вивела у Ізраїль. Банально до крику. Але ця історія не про звичайне шахрайство.

Ця історія про Мафію, яку ми маємо знищити, або вона знищить нас. Мафіозі не просто вкрали 10 млрд доларів в українців, що стало однією з найбільших фінансових афер в історії України.

Мафіозі вкрали стільки грошей, що стали недосяжні для правосуддя. На ці гроші вони зуміли оббрехати всіх своїх ворогів, слідство проти себе. На ці гроші вони купили все і всіх. Політиків, чиновників, партії, владу, культурних діячів, а найперше - медіа і журналістів.

Ці натовпи "журналістів" на замовлення бандитів з 2014 року проводили широкомасштабне залякування населення. Путін фізично вбивав, а "ЗМІ" бандитів це роздували і залякували людей. Коли населення залякали, відімкнули головний мозок і ввімкнули спинний, в цю мить бандити вклалися в "культуру" - кіно про хорошого хлопця, "ЯвашВирок", чесного Робін Гуда, який розстрілює жирних політіков і всіх врятує. Про те, що цей "хороший хлопець" отримав 41 млн дол в процесі "низки складних та ретельно продуманих переказів", в серіалі не сказали.
І в 2019 мафія захопила державу.

Через людей "юрістаПортнова" і його подільника Татарова мафія взяла під контроль правоохоронну систему України. А взявши під контроль слідство проти себе, всі кримінальні справи про Коломойського-Боголюбова враз зупинилися. Тепер найбезпечніше місце в світі для Коломойського вже не улюблена Швейцарія, і навіть не рідний Ізраїль, а, як не парадоксально, Україна, яку він обікрав.

А після цього мафія, яка перетворилася на державу, розв'язала собі руки. Мафія здійснила новий найбільший злочин в історії України. Розкрадання на Великому будівництві мабуть давно вже перевершило суми позовних вимог "Приватбанку" - та зараз це вже квіточки. Продаж безпекових інтересів України зовнішньому ворогу за дешеву "білоруську" електрику заводам Коломойського і за ринок труб Пінчука це вже - значно гірше. Роззброєння, здача півночі і півдня, загибель Маріуполя - все це була підготовка до найбільшого злочину в історії людства - вбивства всіх нас ворогом у одній великій Бучі на всю країну.

Це те, за що ці гади мають відповісти найжорстокішим чином.
Зараз починається захід сонця мафіозного клану Коломойського-Боголюбова і всіх цих Урі з Мордехаями.
Всі, хто до них дотичний, рано чи пізно будуть оголошені ОСОБАМИ ПОВ'ЯЗАНИМИ З МАФІЄЮ. В майбутньому вони обов'язково підпадуть в кращому випадку під люстрацію, в гіршому під жорсткі строки. Скільки мотузочці не витися, кінець буде один.
"
Єдиний шлях для рядових членів банди - перейти на світлу сторону закону. Здавати мафіозі, руйнувати цей клан зсередини, викривати перед суспільством їхні злочини і передавати докази участі головних фігурантів. Лише активними діями у допомозі слідству по поваленню цієї банди і притягненню до відповідальності босів мафії в майбутньому визначатиметься доля кожного із цих нових ліц і прочіх орденоносних наташ.

Джон СМІТ



Теги:команда ЗЕ, єврейське лоббі, Коломойський, Корупція, ПриватБанк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar