реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Колишньому голові Бобровицької адміністрації дали 7 років

Довготривала справа за звинуваченням у хабарництві голови Бобровицької районної державної адміністрації Миколи Супруна вийшла на фінішну пряму.

Суддя Ніжинського міськрайонного суду Валентина Пантелієнко оголосила вирок — сім років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Незважаючи на те, що підсудний з першого засідання не визнавав свою вину, постійно повторював, що гроші в сумі 45 тисяч гривень він нібито узяв у приватного підприємця для виготовлення проекту будівництва Будинку урочистих подій, суд не взяв це до уваги. Головно через те, що нема навіть офіційного замовника того проекту.

«Суд постановив визнати винним Супруна Миколу Степановича та призначити йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування, на підприємствах, установах, організаціях державної та комунальної власності, пов'язаних з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій строком на 3 роки з конфіскацією усього рухомого і нерухомого майна та позбавленням рангу державного службовця. Запобіжний захід, у вигляді застави у 80 тисяч гривень, повернути підсудному».

Микола Супрун заявив, що подаватиме апеляцію.



Теги:Бобровиця, хабарництво, Ніжинський суд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar