реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Колишньому директору Ніжинського ринку відмовили

8 лютого відбулося судове засідання у господарському суді м. Києва за позовом депутата Ніжинської міської ради А. Походні. Він звернувся в суд й вимагав зобов’язати виконавчу службу м. Ніжина поновити його на посаді директора комунального підприємства «Комунальний ринок» й виконати постанову апеляційного господарського суду м. Києва, згідно якої А. Походню поновили на посаді директора комунального підприємства «Комунальний ринок».

Господарський суд м. Києва прийняв позов й відкрив провадження по справі, але у ході з’ясування обставин справи суд дійшов думки, що постанова апеляційного господарського суду м. Києва була виконана й на підставі того, що не допускається повторний розгляд однієї й тієї самої справи, суд відмовив позивачу у його вимогах.

У 2012 році постанова апеляційного господарського суду м. Києва була виконана -- мер м. Ніжина М. Приходько поновив А. Походню на посаді директора комунального підприємства «Комунальний ринок», але потім через декілька днів звільнив його відповідно до кодексу законів про працю на підставі закінчення контракту. Дії Ніжинського міського голови М. Приходька є законними, що й було підтверджено господарським судом м. Києва.

Отже, можна з впевненістю сказати: у історії з поновленням на колишню посаду та з поверненням депутата А. Походні до управління комунальним підприємством «Комунальний ринок» поставлено остаточну й беззаперечну крапку. Зараз директором комунального підприємства «Комунальний ринок» являється Р. Прищепа. «Комунальний ринок» працює під керівництвом Р. Прищепи досить ефективно, а всі намагання депутатів міської ради від Партії регіонів А. Походні, М. Ступака, С. Пархоменка та О. Багнюка дестабілізувати ситуацію на підприємстві є провокативними.

Нагадаю, що з 2006 по 2011 рік директором комунального підприємства «Комунальний ринок» був А. Походня -- його управління підприємством було вкрай непродуктивним, тому він й був звільнений. Наслідком його неефективного управління ринком є порушення обласною прокуратурою кримінальних справ за ст. 212 (ухилення від сплати податків зборів та обов’язкових платежів), за ст. 222 (шахрайство з фінансовими ресурсами) та за ст. 358 (підроблення та викрадення документів). У сукупності за цими правопорушеннями опальному колишньому директору комунального підприємства «Комунального ринку» та його спільникам світить до 15 років позбавлення волі.

Депутат Ніжинської міської ради
Багрінцев Максим



Теги:ринок, Ніжин, Багрінцев, міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar