реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Колишніх" не буває

“Скільки не ховай у мішку шила – все рівно виткнеться!”, — старе мудре українське прислів’я. А от колишній “регіонал” (хоча, як відомо, їх “колишніх” не буває) Артур Зінов’єв, мабуть, думав, що він розумніший за увесь український народ, коли восени 2015 року пробирався у депутати Чернігівської обласної ради за списком партії “Наш край”. І йому таки вдалося зачепитися в депутатському корпусі: допомогли соратники його колишнього “патрона” – нардепа-регіонала Ігоря Рибакова (зауважу, що за часів депутатства останнього саме Зінов’єв очолював благодійний фонд “Милосердя і доброта”, через який Рибаков прокручував певні оборудки на виборах).

А от далі не склалося. Жага Зінов’єва до грошей, через яку він, власне, і змінював політичну приналежність, як той хамелеон колір, проявилася у повній мірі навесні 2017 року. Так засумував Артур за втраченою фінансовою підтримкою з боку Рибакова та інших проросійських “регіоналів”, котрі нині, м’яко скажемо, “не при ділах”, що не втримався і… погорів на хабарі! Свою совість депутат облради (до речі – заступник голови антикорупційної комісії!) оцінив тоді у 10 тисяч гривень!

Але справжня сутність Зінов’єва – проросійська позиція із явним сепаратистським нальотом – проявилася, коли він очолив обласний осередок партії “Розумна сила”. Ще б пак, адже до цього псевдополітичного утворення “за інтересами” увійшли переважною більшістю “регіонали”, котрі, як і свого часу Зінов’єв, розраховують, так би мовити, обманути долю, заховавшись за гаслами на кшталт “встановлення миру в Україні та збереження балансу між геополітичними векторами у зовнішній політиці держави”. Однак цього разу шило виявилось завеликим, щоб сховати його у такому благенькому мішечкові, зшитому, до речі, з російського триколора. Спроба Зінов’єва організувати проведення у Чернігові прес-конференції за участю лідерів партії з тріском провалилася завдяки пильності місцевих патріотів. І є впевненість, що будь-які наступні ініціативи цього “хабарника-сепаратиста” чекає така сама доля. Уже час зрозуміти колишнім “регіоналам”, посіпакам Януковича і “шісткам” Путіна, що вони не заховаються ні під різнокольоровими партійними прапорами, ні під псевдо-патріотичними гаслами, ні в інших мішках, бо “русским духом” від них тхне здалеку! Народ не обдурити!

Наталі ЧЕРНЯК



Теги:агенти Москви, Розумна сила, хабар, Ігор Рибаков, Артур Зінов'єв


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Ооо, почалося.вилазить усякий непотріб регіоналівський.чи медом їм тут помазано усім!?
avatar
2
Та шо там мед.тут он до їхніх кремлівських спонсорів с нашого міста рукою подати.строять із себе патріотів, папуаси путінські!геть! angry
avatar
3
Отпрыски Януковича.не накрали, еще мало. Псевдопатриоты. >(хватит народу лапшу на уши вешать!
avatar