реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Затримано на хабарі депутата - регіонала, активного захисника УПЦ Московського патріархату

Прес-секретар Генерального прокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook повідомила про затримання «на гарячому» депутата Чернігівської обласної ради від «Нашого краю» Артура Зінов’єва.

«Затримано на гарячому директора комунального підприємства Зінов'єва Артура Петровича, який є депутатом Чернігівської обласної ради від політичної партії "Наш край", а також є заступником голови комісії обласної ради з питань регламенту депутатської етики, законності та запобігання корупції, який вимагав 10 тисяч та був затриманий на другій частині траншу - 5 тис. грн. від ФОП, за укладання договору та надання в оренду приміщення. Реалізація проводилася спільно з слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області та під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області. Проводяться обшуки в приміщенні комунального підприємства та Чернігівської обласної ради» - написала Сарган.

Артур Зінов'єв був помічником одіозного народного депутата Ігоря Рибакова - зокрема, очолював благодійний фонд, через який Рибаков перекачував кошти та роздавав подачки для підкупу виборців і сільських голів.

Депутатом обласної ради став за списком регіоналівської партії "Наш край", яку в області представляли перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та міський голова Олександр Соколов. За час свого депутатства найбільше запам’ятався тим, що у лютому 2017 року на черговій сесії обласної ради чи не єдиний виступав категорично проти передачі Вознесенської церкви у Козельці УПЦ Київського патріархату.

Як видно з його сторінки у Facebook, Зінов’єв вважає себе набожною людиною і є прихожанином УПЦ МП.

А ще Артур Зінов'єв поширював у соцмережах брехливі новини російської пропаганди, спрямовані проти України.



Теги:Валентин Мельничук, УПЦ МП, Наш край, Артур Зінов'єв, Генеральна прокуратура, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar