реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Агенти Москви ховаються за ширмою "Розумна сила"

Сьогодні чернігівські активісти патріотичних громадсько-політичних об’єднань показали посіпакам Януковича та Партії регіонів, що їм не раді в обласному центрі, завадивши представникам партії “Розумна сила” провести прес-конференцію для популяризації своєї діяльності.

Ми, політично свідомі чернігівці, хочемо, аби громадяни зрозуміли, ким насправді є представники “Розумної сили” і яку мету вони переслідують.

Біля стерна партії – одіозні фігури часів Віктора Януковича: її очолює екс-заступник начальника одного з управлінь Департаменту боротьби з економічною злочинністю МВС України Олександр Соловйов, а до керівної ланки входять екс-прокурор Горлівки та колишній керівник Головного слідчого управління СБУ Максим Ленко (сьогодні він керує “Інститутом миру”, який фінансується грошима, які регіонали вкрали в громадян України), екс-керівник центрального апарату Партії регіонів Олександр Кушнір, його заступник Анатолій Маєвський, активістка “Антимайдану” Ірина Русакова. І ці люди хотіли заявити перед чернігівськими журналістами, що вони виступають “за встановлення миру в Україні та збереження балансу між геополітичними векторами у зовнішній політиці країни”?!

Місцеві патріоти прямо дали зрозуміти непроханим гостям, що колишнім “регіоналам” та нинішнім лизоблюдам Путіна не місце на нашій землі, вона завжди горітиме у них під ногами, адже вони її продали, ганебно і цинічно зрадивши Україну! Ми та наші однодумці в інших регіонах і надалі будемо перешкоджати запроданцям вести свою агітацію, плести політичні інтриги, маніпулювати настроями українського суспільства.

Дмитро ГОРЛЕНКО



Теги:Розумна сила, агенти Москви, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar