реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Коли воно росіянин...

Якщо людина говорить і мислить російською, дивиться російське ТБ та аплодує медведчуковским каналам, 'тащітся' від різних форм КВНу, слухає шансон і російську попсу, цікавиться жовтою пресою та глянцевими виданнями, сидить в анднакласніках, цитує фільми Гайдая, розповідає анєкдоти про Штірліца і Чапаєва, ностальгує за СрСр, має альтернативну думку з приводу АТО, закону про мову, статус добровольців, Томос - не обманюйтесь!! Перед вами - РОСІЯНИН!

Адже якщо воно виглядає як росіянин, розмовляє російською, жартує російською, любить Пушкіна і салат Олівьє - воно росіянин. Навіть якщо має український паспорт

Антін МУХАРСЬКИЙ



Теги:Антін Мухарський, Москаль, русифікація, раша ТВ, ХоХоЛ


Читайте також



Коментарі (8)
avatar
1
Когда ты запэклый бэндэра тебе нужно носить отличительные знаки псевдопатриота вышиванку и шаровары, а если за тобой чмслится криминал то надо поторчать с полгода хотя бы в АТО и ты уже не подсуден,братки в камуфляже такие же урки будут тебя защищать.
avatar
2
Задолбали уже не подсудные Атошники,поприходило быдло с корочками УБД, творят беспредел. Терпение уже на пределе,скоро будем отстреливать. Приравняли в правах к дедам,прошедшим войну,твари.
avatar
3
Та пішло ти нахуй рижий таракан angry
avatar
4
Автор - шароварный пидор
avatar
5
а як що воно АнтІн, то не Мухарський, а те, що муха насрала - Мухосранський... в своєму гівні спочатку розберись, горе-тато, біда-чоловік...
avatar
6
Мразь наркоманская!Яйца свои от Красной площади отобрал?Делит оно гнида людей
avatar
7
Цирк давно поїхав, одного клоуна забули.
avatar
8
Автор нацик- фашист, из тех кто делит людей и разваливает Украину.
avatar