реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Кочубей повернувся!

Найнесподіванішим призначенням серед начальників силових структур Чернігівщини стало повернення на державну службу Івана Кочубея.
Полковник міліції Кочубей “прославився”, коли в листопаді 2004 року в Чернігові відбулася сутичка між “помаранчевими” мітингувальниками, яких вів нардеп–соціаліст Микола Рудьковський, і загоном міліції, яким командував полковник міліції Кочубей. Це було єдине застосування сили під час Помаранчевої революції. Надалі Іван Кочубей перебував під слідством і судом, але його вину не було доведено.

І ось тепер Іван Іванович очолює Управління держдепартаменту з питань виконання покарань в Чернігівській області – те, яке опікується закладами, в яких Кочубей за певних обставин міг успішно сьорбати баланду…

Олексій ГАЛЧИН.
http://www.umoloda.kiev.ua/number/1673/180/59059/

Довідка "Сіверщини".
Під час протистояння 2004 року саме І.Кочубей віддав наказ застосовувати спецзасоби -- у лікарні звернулися десятки людей. Жителька Чернігова Валентина Татарчук поламала кілька ребер. Чи провідував її Іван Кочубей? Питання риторичне. Зате при звільненні з органів МВС він отримав щонайменше 37 тисяч вихідної допомоги.




Теги:міьскрада Чернігова, Кочубей, міліція, Штурм, Рудьковський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar