реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Кобзар Василь Нечепа взяв участь у фестивалі «Дунайська Січ» в Ізмаїлі

З 27 червня артист Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, кобзар, лірник, Народний артист України, лауреат Шевченківської премії Василь Нечепа на запрошення ГО «Творче патріотичне об’єднання «Музичний Батальйон» з концертами перебуває на Одещині. У рамках мистецького туру – гастролі по військових частинах у Ізмаїлі, Болграді, Рені, Татарбунарах та інших населених пунктах українського Придунав’я.

Громадське «Творче патріотичне об’єднання «Музичний Батальйон» це спілка українських професійних музикантів та поетів, яка з 2014 року підтримує своїми піснями та полум’яним словом бійців ЗСУ та добровольчих батальйонів. В рамках своєї діяльності «МузБатом» кілька років поспіль реалізується довгостроковий мистецько-просвітницький проект “Кобзарська сотня”, до якого долучився і Василь Нечепа.

Цьогоріч, як активний учасник «Кобзарської сотні», наш артист вперше взяв участь у фестивалі «Дунайська Січ» в Ізмаїлі. Протягом 28-29 червня на літературно-бардівській сцені фестивалю, що була влаштована на набережній Дунаю поруч з виставкою новітньої військової техніки від Ізмаїльського прикордонного загону, разом з нашим земляком-лірником свою творчість представили також такі відомі барди, кобзарі, письменники і поети, як Злата-Зоряна Паламарчук, Сергій Братчук, Христина Панасюк, Володимир Каверін, Галка Хаблак, Сергій Василюк, Євген Їжак і багато інших...

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм



Теги:Дунайська Січ, фестивалі, Василь Нечепа, Ізмаїл


Читайте також



Коментарі (0)
avatar