реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кличко прокоментував свою фотографію

Лідер партії УДАР Віталій Кличко в інтерв'ю "Коммерсантъ-Украина" прокоментував фотографії з кримінальними авторитетами Рибкою (Віктор Рибалко), Боровиком (Андрій Боровик).

"Мене про це вже багато разів запитували. Ви говорите про фото, але чомусь мало хто згадує, що у мене є фотографії, де я стою з президентами і прем'єрами європейських держав, з нобелівськими лауреатами і моральними авторитетами. Я взагалі щодня фотографуюся з сотнями, а то й тисячами людей. І названі вами люди, взагалі, не є членами партії УДАР", - заявив Кличко виданню, зазначивши, що не знає, хто такий Боровик.

Журналіст газети відповів, що Боровик - це права рука кримінального авторитета Рибки, кілька років тому убитого в перестрілці. "Я знайомий з дуже багатьма людьми, і одне можу вам сказати, що ті люди, яких ви назвали, не були і не є членами моєї команди. Так, я знайомий з багатьма шанувальниками спорту і з цими людьми в тому числі. Я думаю, що з таким же успіхом можна знайти фотографії з дитячого садка, школи і сказати, що я стою з людиною, яка зараз є не дуже хорошою і порядною", - заявив Кличко.

"Я фотографуюся з кожною людиною як особа публічна, не відмовляю нікому, а "доброзичливці" з величезним задоволенням прив'язують мене до авторитетів. Після фотографій з нобелівськими лауреатами не говорять, що Віталій Кличко дружить із поважними і всесвітньо відомими людьми. А от якісь фото п'ятнадцятирічної давності починають гуляти інтернетом - чомусь завжди напередодні виборів. Тому тут простежується чітка спрямованість "друзів" щодо моєї дискредитації. Тому зв'язків з кримінальним світом у мене немає, є зв'язки зі світом спорту", - додав він.
Відголос



Теги:вибори-2012, Кличко, чорний піар, кримінальні авторитети, удар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar