реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Китайці працюватимуть без заміни

На Чернігівщині є два китайсько – українські підприємства, а, як відомо, китайці до роботи місцевих мешканців не залучають – працюють виключно свої, яких періодично змінюють, незважаючи на затрати по переміщенню їх у Китай. До того ж, на Чернігівщині працюють чимало китайців саме з провінції Хубей, яка стала епіцентром виникнення короновірусу.

Про наміри ротації працівників на китайських підприємствах знали в Чернігівській обласній державній адміністрації і, як сказав її голова Андрій Прокопенко, з представниками компаній була проведена відповідна робота і вони утрималися від ротації своїх працівників.

Андрій Прокопенко зауважив, що ще тиждень тому Чернігівська ОДА направила листи до секретаря РНБО Олексія Данілова та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням розглянути на засіданні РНБО механізми тимчасового обмеження в'їзду в Україну громадян з країн, де зафіксовані масові випадки коронавірусної інфекції.

«Ми мали для цього підстави», — підкреслив голова Чернігівської облдержадміністрації Андрій Прокопенко. Тепер таке рішення є і на Чернігівщині зменшено ризик поширення вірусу.
"Голос України"



Теги:Чернігівська ОДА, Наумівка, короновірус, Корюківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar