реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Кілометр ремонту дороги на Сеньківку дорожчий мільйона

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області 29 квітня за результатами тендеру уклала угоду з ПрАТ «ШРБУ-82» на поточний середній ремонт автодороги державного значення Р-13 Чернігів – Городня – Сеньківка. Вартість угоди склала 33,04 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Ремонтувати дорогу будуть на відрізку довжиною 17,87 км на ділянці між Березанкою і Смичиним (км 13+450 – км 31+319). До кінця року коштом місцевих бюджетів на цьому відрізку повинні влаштувати тонкошарове асфальтобетонне покриття. Таким чином, кілометр ремонту обійдеться в 1,85 млн грн.

Згідно з останніми даними SMIDA співвласником «ШРБУ-82» з часткою в 69% є Олександр Тишина, екс-глава Чернігівського облавтодору (2007-2011 р.р.). Власником ще 26% фірми є Тишина Андрiй Олександрович.

Окрім «ШРБУ-82» до участі в тендері були допущені ще три компанії, зокрема вищезгаданий облавтодор, а також Корпорація «Будівельників автомобільних доріг та транспортних споруд «Альтком».

Третім конкурентом було чернігівське ТОВ «Шляхо-будівельне управління №14», співвласником котрого з часткою в 33% є Олексій Мірошниченко, заступник Голови Ради Федерації роботодавців України Дмитра Фірташа. Ця фірма пропонувала зробити ремонт дороги дешевше, однак тендер з невідомих причин так і не виграла – попри те, що єдиним критерієм оцінки пропозицій була ціна, а в списку відхилених пропозицій фірма не зазначена.

Наші гроші



Теги:дороги, Чернігівоблавтодор, Фірташ, Сеньківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar