реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Київський суд буде думати чи карати суд Чернігівський

Київський апеляційний адміністративний суд прийняв до розгляду апеляційну скаргу Чернігівської обласної організації політичної партії «Демократичний Альянс» на постанову Чернігівського окружного адміністративного суду від 23 листопада 2013 року у справі за адміністративним позовом Чернігівської міської ради до Чернігівської обласної організації ДемАльянсу про заборону проведення масового заходу.

Нагадаємо, що причиною цього судового позову стало звернення чернігівської міліції до Чернігівської міської ради з тим, що правоохоронці начебто неспроможні забезпечити охорону громадського порядку. Результатом рішення суду стало «знесення» 25 листопада Чернігівського Євромайдану, знищення і вивезення апаратури вартістю до 40 тис. грн. за сприяння 50 правоохоронців присутніх там.

Голова Чернігівського ДемАльянсу Андрійченко Ігор переконаний, що «в апеляційному суді ми доведемо безглуздість позову міськради, яка боїться найменшого прояву громадянської свідомості у чернігівців. Репресивний апарат не буде вічно слугувати владі Януковича, Хоменка, Соколова!».

Правозахисники Чернігова розробили зразки документів, які дозволяють будь-якій фізичній та юридичній особі приєднатись до апеляції, оскільки рішення про заборону мирних зібрань стосується кожного чернігівця. І може стосуватись кожного, навіть якщо ви голосно слухатимете музику в центрі Чернігова! Тож запрошуємо всіх бажаючих доєднатись до апеляції!

Розгляд апеляції призначено на 11:10 год. 30 січня 2014 року, Київський апеляційний адміністративний суд, м. Київ, вул. Московська, 8, корп.. 30, зал №5.

Для інформації:
Підприємця Сенченка намагаються засудити за надання ним звукової апаратури на акцію опозиційних сил 7 грудня. Хоча міська рада встановила цілий комплекс атракціонів на тій же Червоні й площі попри рішення суду. Тож тут наглядно спостерігаються подвійні стандарти правоохоронних органів до виконання рішення суду.

Чернігівська обласна організація
Політичної партії «Демократичний Альянс»



Теги:адміністративний суд, Демальянс, євромайдан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar