реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Олександр Соколов закликав до співпраці "шизофреніків"

"Мер Чернігова Олександр Соколов закликає всі політичні сили до діалогу та співпраці заради благополуччя та розвитку обласного центру", - повідомляє його реклама на сайті "Свобода ФМ". Цікаво- цікаво, де ж шукає голоси виборців цього разу пан голова, що 13 років сидьма сидить у кріслі владця.

Міський голова наголосив, що головне – не політична приналежність і гасла, а бажання працювати для рідного міста. Тому до діалогу
запрошуються представники всіх партій, незалежно від того, пройшли вони до міськради за результатами виборів чи ні. Зокрема, й «Самопоміч», «ДемАльянс», «Батьківщина», «Свобода», «Укроп», «Радикальна партія» і т.д.

Овва, соколіку ти наш комсомольський, дак хіба ж не ти називав оцих самих демальянсівців, свободівців, просвітян і рухівців, що вийшли на євромайдан у Чернігові, шизофреніками? І посилав їх пріч, якщо сказати культурно...

І хіба ж не ти, з тими твоїми вовками, давав команду розігнати той євромайдан? Звісно, ти цих "шизофреників" ні в що не ставиш, бо за роки комсомолу, спорткомітету, обладміністрації, міськради - і де ти там ще штани протирав? - навчився брехать, не моргаючи. Але ж і ми не з лопуцька і пам'ятаємо... І як під міськрадою людей труїли газом, а ти сидів, припаяний до крісла, і боявся вийти до людей, які кричали "Не афганець, а засранець!".

А тепер бач, припекло - до співпраці, кажеш? Та ти ж навіть громадської ради не створив при міській раді, бо що тих шизофреніків слухати?!

Саша, їдь уже до жінки в Київ і не мороч нам голову!

Савелій ПІВЕНЬ



Теги:Демальянс, Олександр Соколов, свобода, євромайдан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar