реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

«Розгін чернігівського Євромайдану. Два роки потому.»

25 листопада 2015 року, у середу з 13.00 по 19.30 буде проходити ряд заходів, де ми згадаємо події розгону чернігівського Євромайдану.

Минуло вже два роки з часів тих жахливих подій, але наразі досі не покарано винуватців, які вчиняли злочини проти українського народу. Ми зобов'язані пам'ятати про події тих часів.

Саме тому, в день розгону Євромайдану у Чернігові, 25 листопада відбудуться заходи в пам'ять про чернігівський Євромайдан.

З 13.00 години і до 15.00 в парку ім. М.М.Попудренка буде розміщена фотосушка на тему: «Як це було?» або «Чому розігнали Майдан?».

О 18.00 почнеться народне Віче, відкриття якого буде супроводжуватись виконанням Державного Гімну України. Потім розпочнеться трансляція відео-сюжетів подій, які відбулись два роки тому, під час розгону Євромайдану у Чернігові.

Також з 18.30 і до 19.30 буде працювати «Вільний мікрофон», де кожен бажаючий може висловити своє бачення та думки.

«Ми повинні пам'ятати події тих жахливих часів. Тільки так, ми можемо зробити правильні висновки, згуртуватись і докласти максимум зусиль задля розвитку нашої країни», – зазначила голова ЧОО ПП ДемАльянс Катерина Данькова.

Місце проведення: Парк ім. М.М.Попудренка



Теги:Демальянс, Сергій Соломаха, Олександр Соколов, євромайдан


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Думок багато і бажаючих немало... На жаль, де два українці, там три гетьмани... Говорити ми всі уміємо, а ось подумати і по-справжньому об'єднатися... Але у нас об'днуватися вміють лише навколо своїх, а не загальнонародних інтересів...
avatar