реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Вищий адміністративний суд про розгін чернігівського євромайдану

23 березня 2016 року відбувся розгляд касаційної скарги Чернігівської обласної організації "ДемАльянс" на постанову Чернігівського окружного адміністративного суду від 23 листопада 2013 року та ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду від 6 лютого 2014 року про обмеження права на мирні зібрання.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє Катерина Данкова, - пише сайт ПіК

«Минуло майже 4 роки судової тяганини, яка тривала з 23 листопада 2013 року, коли за постановою Чернігівського окружного адміністративного суду було незаконно розігнано Чернігівський ЄвроМайдан»,- пише Данкова.

Так, 23 березня, Вищий адміністративний суд України ухвалив рішення, яким задовольнив частково касаційну скаргу Чернігівської обласної організації "ДемАльянс", скасувавши постанову Чернігівського окружного адміністративного суду від 23 листопада 2013 року та ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду від 06 лютого 2014 року та направив справу на новий розгляд до суду першої інстанції.

На думку Катерини Данкової, новий розгляд даної справи в суді першої інстанції може вплинути на вирішення питання про притягнення до відповідальності осіб, які незаконно розігнали чернігівський ЄвроМайдан.



Теги:Вищий адміністративний Суд, Демальянс, Чернігівський адміністративний суд, євромайдан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar