реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Киїнку підтопило

15 березня на Чернігівщині внаслідок дощів, танення снігу та часткової захаращеності водовідвідних каналів були підтоплені окремі території в деяких населених пунктах.

Так, о 14:45 до обласного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про те, що в с. Киїнка Чернігівського району уздовж відвідних каналів сталося підтоплення кількох приватних садиб. До місця події прибуло відділення рятувальників. Обстеживши місцевість, вони з'ясували, що на відвідних каналах утворилися два льодових затори й останні перешкоджають нормальному пропуску талої води до річки Білоус. За допомогою спецінструменту рятувальники розрізали лід та забезпечили відтік води.

Крім того, протягом доби підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій за допомогою спецтехніки відкачували воду з 3-х підтоплених подвір’їв і одного підвалу в смт Любеч, Ріпки та Короп. У Чернігові рятувальники залучалися для відкачки води на полігоні твердих побутових відходів Чернігівської міської ради ПП "ГранПласт", де була загроза виходу забрудненої води за межі обвідних каналів.

УДСНС у Чернігівській області



Теги:Повінь, Любеч, Білоус, Киїнка, підтоплення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar