реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Хто виграє чемпіонат України з футболу?

Поточний розіграш чемпіонату України з футболу несе в собі інтригу, чого не спостерігалося в минулі роки. У кого більше шансів стати чемпіоном, читайте в нашому огляді від https://1football.info/.

«Динамо» і «Шахтар» — фаворити
Чотири роки поспіль «Шахтар» перемагав в українській Прем'єр-лізі, забираючи золоті медалі. Останній раз донецький клуб віддавав цей титул «Динамо» ще в 2016 році, коли біля керма киян стояв Сергій Ребров.
У минулому розіграші УПЛ домінування «гірників» було більш ніж вагомим, адже «Динамо» завершило чемпіонат на другій сходинці з відставанням в 20+ очок. Але поточний розіграш Прем'єр-ліги складається вже більш рівно.

Київський клуб минулого літа запросив на посаду головного тренера Мірчу Луческу, у якого подвійна мотивація завоювати золоті нагороди, тим самим довівши «гірникам», що вони рано списали його з рахунків.
На зимову паузу в статусі лідера пішло «Динамо». Але «Шахтар» знаходиться на відстані одного очка. Тому, можна вважати, що два українські гранди перебувають в рівних умовах чемпіонської гонки. Цей факт підтверджують і оцінки експертів.

Шанси «Десни» й «Зорі» 5%
Шанси того, що чемпіонат України знову виграє «Шахтар», аналітики оцінюються коефіцієнтом 1.70. Імовірність того, що «Динамо» все ж зупинить чемпіонський хід «гірників» і завоює золоті медалі, котирується в 2.00.

Іншим учасникам УПЛ аналітики практично не залишають шансів на золотий тріумф. Так, шанси «Десни» і «Зорі» завоювати золото відзначені однаковими коефіцієнтами 20.00, що в процентному співвідношенні складає по 5%.

Відзначимо, що друга частина сезону Прем'єр-ліги стартує 13 лютого. «Динамо» відкриє друге коло домашнім протистоянням з «Олімпіком», а «Шахтар» відправиться в гості до «Колоса». На даний момент лідери українського чемпіонату проходять збори в Туреччині, де вони активно готуються до відновлення сезону.
Нагадаємо, що за підсумками виступів на європейській арені, кияни і «гірники» посіли третє місця в групі Ліги Чемпіонів, що дало їм можливість зіграти на стадії 1/16 фіналу Ліги Європи. У суперники «Динамо» дістався бельгійський «Брюгге», а «Шахтар» поміряється силами з «Маккабі» з Тель-Авіва.

Перші матчі в європейському турнірі українські клуби проведуть 18 лютого. Підопічні Мірчі Луческу зіграють проти бельгійського суперника в Києві, а команда Луїша Каштру проведе стартовий матч проти опонента в Ізраїлі.



Теги:Спорт, Футбол


Читайте також



Коментарі (0)
avatar