реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хто скандалив в Ізраїлі?

Чиновник, якого кілька днів тому затримали в ізраїльському готелі за галасливу поведінку і скандал з дружиною – це голова Нацкомфінпослуг Андрій Стасевський, повідомив народний депутат Володимир Ар’єв.

Нардеп розповів Gazeta.ua, що цю інформацію він отримав з надійних джерел як Ізраїлю, так і України.

Він підкреслив, що в Міністерстві закордонних справ спеціально приховують прізвище чиновника: "Тому що це – скандал. Вони не хочуть, щоб інформація про те, що чиновник був затриманий у тій чи іншій країні, була поширена".

"Мені пояснили, що кримінальну справу не відкриватимуть через те, що дружина відмовилася писати заяву. Якби вона написала заяву, то його взагалі не випустили з країни. А так там вважають, що інцидент вичерпано. Але я вважаю, що українське суспільство має знати, хто представляє їх навіть у приватних поїздках за кордоном, займаючи високі посади", – розповів Ар’єв.

Він додав: "Згідно з ізраїльським законодавством, якщо претензій з боку жінки немає, то немає і кримінальної справи. А з дипломатичної точки зору, то все працювало на те, щоб ця історія, прізвище не було офіційно повідомлено. Досі офіційного повідомлення немає, тому що ця інформація, підтверджена з декількох джерел, є неофіційною".

Відповідаючи на уточнювальне питання, чи не збирається він або його однопартійці звертатися з відповідним зверненням, щоб залучити чиновника до відповідальності, нардеп сказав: "Спершу треба отримати офіційну інформацію. Ми передусім зробимо запит до Міністерства закордонних справ, у всі відповідні інстанції. Коли отримаємо інформацію, то будемо відповідним чином діяти. Тому що для того, щоб когось притягати до відповідальності, потрібно мати офіційну інформацію".

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що в ніч на 15 квітня в Ізраїлі, в центрі Тель-Авіва затримали відомого українського парламентарія. Ім’я політика так і не було названо. За інформацією ЗМІ, причина затримання – сімейний скандал, влаштований у номері готелю. Джерела повідомляють, що з номера, в якому жив український політик разом з дружиною і дитиною, долинали шум і крики.

41-річний Андрій Стасевський став головою Нацфінпослуг 17 лютого цього року.

За матерiалами:
Gazeta.ua



Теги:євреї в Україні, Володимир Ар'єв, Ізраїль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar