реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Хто кому наваляв, закликальники?!

Про ублюдка суддю, який насмерть збив молодого солдата на блокпосту. Через допис і майже кожен коментар: чому його не вальнули з автоматів на місці, вальнули і були б праві...

Відволічусь від теми, нагадаю мій допис про даму, яка вперто називає гривні рублями і їй "какая разница, не чіпляйтеся, війна через вас". Коментатори радять натовкти такій особі пику чи вчинити над нею інший акт справедливої відплати. Такий ентузіазм - і в закликах "валити треба було ублюдка суддю".

Я так розумію, коментатори бачать себе на тому блокпосту з автоматом і відривають вогонь? Напевне. Але спершу треба тренуватися на тих ждунах, які тупо називають гривні рублями. Мені б хотілося доказової бази. Скільки разів і хто наваляв комусь на вулиці за мову окупанта. Не зауваження зробив - наваляв, як закликає в дописах і коментарях. Хто кому і де реально, під фото, запис і протокол запхав у писок "рублі". Або хто коли завалив п'яного в дупель подонка, який скоїв злочин і здриснув.

Зараз я не про наших бійців, які воюють. Це від них я чую і в них них читаю: русского не жаль, а бачать свого ватного ждуна - здебільшого проходять мимо. Так само, як 99,9% коментаторів. Кому не в лом, промоніторте мене. Я ніколи нікому не раджу того, чого не роблю сам. І не даю порад, яких не можу показати на прикладі власного втілення. Мабуть, цей допис не має смислу... Але хочеться бачити, бажано - на відео, як хтось комусь увалить і хтось когось завалить, звісно ж - за діло. Дякую за розуміння.

Андрій КОКОТЮХА

P.S. Перекладач, поет і есеїст Андрій Бондар обгрунтовано радить окупувати Білорусь. Він уже очолив штурмовий підрозділ?



Теги:ждуни, диванні експерти, Кокотюха


Читайте також



Коментарі (0)
avatar