реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: звільнено Торез

Силовики звільнили від бойовиків так званої "Донецької народної республіки" міську раду Тореза в Донецькій області. В результаті перестрілки загинули двоє терористів.

Як повідомляє "Остров", зачисткою міськради займався батальйон "Азов".

"Пройшла зачистка виконкому...В результаті перестрілки - два представники ДНР загинули, з боку батальйону "Азов" загиблих і постраждалих немає", - говориться в повідомленні.

Самопроголошений "прем'єр-міністр" терористичної організації "Донецька народна республіка" Олександр Бородай вважає, що Рінат Ахметов повинен платити податки "ДНР".
Про це він заявив в інтерв'ю "Эхо Москвы".

"Рінат Ахметов, як усякий серйозний бізнесмен, який володіє величезним економічним обсягом на території "ДНР", повинен платити податки "ДНР". Це природно. І не підлягає особливому обговоренню... І якщо він сам відмовляється це зробити, розмова може перейти в практичну площину", - пригрозив Бородай.

На Донецькій залізниці терористи підірвали ділянку на перегоні Штерівка - Щотове, у зв'язку з чим змінено курсування приміських поїздів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.



Теги:донбас, Азов, торез, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar