реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: знищено більше 300 терористів

Засвітився у підтримці російських терористів народний депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов: він наказав директору аеропорту Луганська вимкнути освітлення, щоб не могли приземлитися літаки з українськими військами. Персонал арепорту відмовився виконати незаконне розпорядження. Національна гвардія взяла ситуацію під контроль.

Проте бойовики збираються по периметру аеропорта Луганська для штурму. Не вчаться обкурені колоради - приклад Донецька показав як їх зручно знищувати, виманивши з житлового сектору.

За минулу добу знищено більше 300 російських терористів і біля півтисячі поранено - про це повідомив речник сил АТО В.Селезньов. Чернігівський журналіст Ігор Левенок, що працює на СТБ, повідомляє з околиць Слов'янська, що три години бахав склад боєприпасів терористів, знищений українською авіацією. З нашої сторони - двоє загиблих та 45 поранених.

Міста Слов'янськ, Красний Лиман, Краматорськ залишалися добу без води - російські терористи пошкодили водогін і ремонтувати його комунальники бояться під вогнем.

До самозванця- мера Пономарьова приїздила "швидка" - намагався покінчити з собою.

Красний Лиман звільнений від російських терористів - Нацгвардія обшукує місця їх дислокації - дитячі садки, школи, лікарні.

Керівник Держприкодонслужби Микола Литвин, дії якого містять ознаки зради, заявив, що будуть укріплювати кордон і не прокоментував численні заяви преси про його підлеглих, які брали гроші за пропуск через кордон російських терористів. Треба було стільки смертей, що Литвин побачив, що робити з ввіреним йому підрозідлом держави!

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що авіація знищуватиме колони терористів, якщо вони прориватимуться через кордон. В.о. Президента Олександр Турчинов наказав закрити ділянки кордону в Луганській та Донецькій областях. Про необхідність всього цього криком кричали у ЗМІ, а ці діячі тільки зараз це побачили...

Національна гвардія оточила Амвросіївку. Паніка нарешті оволодіває терористами.

Не випадково Путін погодився зустрітися з Президентом України Петром Порошенком у Нормандії - щоправда, більше ніхто є європейських лідерів з кривавим Путіним зустрічатися не хоче.



Теги:російсько- українська війна, Слов'янськ, Луганськ, Красний Лиман, АТО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar