реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бої за Слов'янськ

Згідно попередніх підсумків, втрати з боку терористів складають понад 300 осіб загиблими та близько 500 поранені. Щодо українських силовиків, то загинуло 2 бійця, поранення отримали 45 вояків.

"Варто зазначити, що терористи намагаються вийти із тісного оточення в районі Слов'янська. Проте цього разу вони намагаються вийти разом із мирними мешканчями, котрі покидають зону АТО.Тобто терористи складають зброю, перевдягаються та намагаються разом із мешканцями покинути зону АТО під виглядом простих громадян", - сказав речник сил АТО В.Селезньов.

Самозванець - мер Пономарьов визнав, що місто покинули 40 відсотків населення.

Місто Красний Лиман майже звільнено від терористів, бої точаться у північній його частині. Про це повідомляє УНН з посиланням на джерела у Національній гвардії.

"Південна та центральна частини повністю звільнені від терористів. Знищені всі блокпости терористів. наразі запеклі бої точаться у північній частині міста.

Наразі силовики АТО перевіряють всі будинки міста, де були вогневі точки терористів, особливу увагу приділяють підвалам та чердакам будівель. Вибірково перевіряють документи у громадян.

Понад 10 годин тривав штурм полку патрульно-постової служби Національної гвардії України, що дислокується у м. Луганськ. Серед нападників – близько 20-ти поранених та шестеро – вбито. Про це повідомили у прес-службі Національної гвардії України.

"Під час тривалого протистояння повністю знищено у вогні автомобільний парк та приміщення штабу військової частини, вогнем пошкоджено казарму правоохоронців.

Нагадаємо, що обстріл злочинці вели із із важкого озброєння: автоматів, кулеметів мінометів та гранатометів, також працювали снайпери", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прес-службі, правоохоронці відстрілювалися, доки не використали весь боєзапас, бій вели до останнього патрону. Серед правоохоронців три бійця правопорядку поранено.

"Серед нападників – близько 20-ти поранених та шестеро – вбито.

На даний час особовий склад військової частини передислоковується у інше безпечне місце", - зазначили у Нацгвардії.



Теги:АТО, Слов'янськ, Красний Лиман, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar