реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: вторгнення почалось? триває!

У четвер увечері, 14 серпня, одразу два провідних британських видання - The Guardian і The Telegraph - практично одночасно повідомили про те, що російська бронетехніка увійшла на територію України недалеко від контрольно-пропускного пункту (КПП) Ізварине, цитує ТСН.

Журналісти цих газет незалежно один від одного стали свідками того, як кілька десятків БТРів в'їхали в Україну.Так, журналіст The Guardian Шон Уокер повідомив, що порушили державний кордон не менше 28 бронетранспортерів. Цю цифру підтверджує і працівник The Telegraph Роланд Оліфант.

Як зазначає видання, російські військові навіть не намагалися приховати своєї присутності і в'їжджали в Україну з увімкненими фарами. Вторгнення бронетехніки відбулося через лише кілька годин після того, як МЗС РФ закликало припинити бойові дії на території Донбасу для проходження "гуманітарного конвою", який відправила офіційна Москва.

Добре, що це побачили західні журналісти, бо, на жаль, отаке вторгення відбувається на кордоні, контрольованому росіянами, щодоби. Тільки цього разу для замутнення ситуації використано ще й гуманітарний конвой.

Реально ж Україна воює з Росією, яка підло і підступно напала на нас, без оголошення війни. Але війна іде справжня і уже ніхто не говорить ні про яких "апалчєнцав", тому що цій брехні не вірять навіть зомбовані жителі Донбасу. З нами воює Росія. Це побачили і західні журналісти.

Натомість у Горлівці 46 бойовиків - чеченців здалися українським війська і попросили відправити їх додому. Я би відправив - хай там у Росії розберуться з тими, хто їх направив і для якої мети...

25 полонених українських військових обміняно на таку ж кількість російських терористів.

Офіцер ФСБ Гіркінд (він же Стрєлков) звільнений з поста "міністра оборони ДНР", тримайтеся за стілець, "у зв'язку з переходом на іншу роботу". Вбивство у росіян теж роботою вважається. На наше переконання Гіркінд просто намагається втекти, як і його колега по ФСБ, Бєзлєр (він же - Бєс), оскільки московити завжди знищували тих, хто із задачею не справився, а розповісти може багато.

Луганськ продовжує жити без води, електрики, газу, а за хлібом - багатокілометрові черги. Донецьк не отримує пенсій. Якщо чесно, не шкода - саме луганчани і донеччани накликали в Україну війну, на якій гинуть чернігівці, житомиряни, дніпропетровці, волиняни, галичани. Тож хай хоч так відчують що таке Росія, якої вони так хотіли на українській землі.

Луганськ оточено практично повністю, звільнено Гірське та Вуглегірськ. Війна триває. А Путін у Кремлі визнав застосування російської армії на референдумі. Як зажди, по-російськи: все побудовано на брехні і крадіжках.



Теги:Вторгнення, гуманітарний конвой, АТО, Луганськ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Гіркінд - єврейське прізвище...
avatar