реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: у Слов'янську знищили два автомобілі нападників

У Слов’янську вночі був обстріляний блокпост підрозділу антитерористичної операції. Про це 8 травня повідомляє сайт МВС України.

"Вночі був атакований та обстріляний 6-й блокпост підрозділів АТО, розташований безпосередньо в межах міста Слов’янська", - йдеться у повідомленні. Також зазначається, що "у відповідь вогнем два автомобілі нападників, з яких велася стрілянина, знищені точним пострілом РПГ".

МВС повторно заявляє: "По всякому, хто відкриває вогонь по позиціях підрозділів АТО, буде відкритий повторний вогонь на ураження без попереджень і коливань".

Одеса.
СБУ встановила причетність 6 громадян України, у тому числі директора відділення місцевої банківської філії, до нелегальної фінансової схеми з незаконного переведення безготівкових коштів у готівку - розкрадання коштів державних підприємств, а також незаконного перерахування валюти за межі України за допомогою фіктивних комерційних структур.

Встановлено, що директор відділення банку, зловживаючи службовим становищем, забезпечував контроль за рахунками підприємств, які використовуються у незаконних оборудках, та видачу готівки. До обов’язків інших двох учасників групи входило отримання грошей у відділенні банку. Інші виконували обов’язки кур’єрів. За останні три роки у тіньовий обіг щорічно виводилось майже по 300 млн грн.

6 травня співробітники СБУ затримали чотирьох зловмисників під час отримання грошей в одній із банківських установ Одеси. У затриманих вилучено 1,6 млн грн готівки.

Того ж дня правоохоронці провели 11 обшуків в офісних приміщеннях, помешканнях і транспортних засобах учасників оборудки. Під час обшуків було вилучено фіктивні печатки підприємств, фінансово-господарську документацію, ноутбуки з встановленою системою дистанційного управління рахунками «клієнт-банк», накопичувачі інформації, які містять дані щодо обсягів проведених операцій та замовників протиправних послуг, а також понад 2 млн грн готівкою.



Теги:АТО, російсько- українська війна, Слов'янськ, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar